Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A km órán van 1 zöld fehér és 1 fekete kábel az mi? Ha mechanikus az óra akkor az minek?
Én most megnézem a km órámat mi lehet a baj
nem,csak asszonnyal heroes-ozom
2:25-től
. . . .ott a frézim a videon.
http://youtu.be/AcFmzVP06mI
Az én voltam a múltkor ,de megfürödtem és olyan sokan lettetek itt Irány a fürdőszoba!
Ha minden kötél szakad ismerek 1 olyan gumist aki a régebben a kocsim gumiját is megvágta,ha úgy kértem majdnem szövetig
Gondolom akkor nem lenne ez sem akadály neki
Na szép mondhatom megjövök és mindenki eltűnik. Büdös vagyok vagy mi?
Szaki az mitől lehet hogy a km óra mikor tolom 1ből kiakad 300ra. Annyi lett csak csinálva hogy leszedtem a hátsó fogaskerék házat hogy bezsírozzam.
Na fel is fújtam a kerekeket
Vettem osanba 1 láb pumpát 500ft ért mérőórás 7 bárt tud
Ja festéket nem kaptam se tükör adaptert.
Most még jegelve van 1 motoros rendőrnek 1 hétig, az felnivel 1ütt viszi ha kell neki neki is csak a gumi kell róla.
azt tudom,de a felnim jo,meg mire atpakolnek a te felnidre mindent,egyszerubb,ha a gumit rarakom az enyemre.de ezen majd ugyis akkor kell gondolkodni,ha nem javithato a gumim.
hehe nem kell rátenni mert felnivel 1ütt van
ha nem csinaljak meg,vevo leszek ra gondolom az en felnimre is ramegy.
160/60 18
okes,holnap-holnaputan en is megkerdem a tapeit,es megyek oda,ahol vallaljak.koszi elore is!
Elvileg ok a dolog de kaját meg ücsit magadnak kell hoznod
Itt van egy, megkérdem.
Szasztok naplopók újra home.
en is pontosan igy tudam,de o elkuldott,h nem vallalja.most kenytelen leszek egy masik gumist keresni.van egy tapen,hatha bevallalja.ha o nem,fogalmam sincs kinel csinaltassam meg.zsolti,gyula,otletek?
belsőt?
azzal mire menne? Nme leereszteni fog, hanem szétszakadni a nagy centrifugális erő miatt (illetve nem fog ) azon meg a belső nem segítene.
Azért "nem lehet" javítani a ZR-est, mert az 240+ sebességre van, és ott qrva nagy erők vannak már, és nem vállalja senki a felelősséget miatta, ha neked 285-nél szétszakad a vulkanizálás.
(magyarul: ezzel védve vannak, ha ezt a kategóriát elutasítják)
Sztem nyugodtan csináltasd meg, úgysem fox 240 felett menni