Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Soha nem hallottam ,ég ilyet
Foltot rá+ belsőt neki ha még jó gumi csak a biztonság kedvéért.Vagy nem?
azt mondta a gumis,h kiadtak az utasitast,miszerint ezt nem lehet,mert tul veszelyes.fejbol mondta a zr-t,meg nem is latta sem a gumit,sem a motort.szoval nem kamuzott.
Mi az hogy egy gumit nem lehet javítani egy szeges defekt után?
no megvolt az idei elso,es lehet sokaig az utolso gurulasom is. valaki belecsavart egy csavart a hatso gumimba. hogy most a joisten volt,v egy szomszed,azt senki se tudja. elvittem egy gumishoz,kozolte,h ezt nem lehet javitani,mert zr-es. most mi a tokomet csinaljak?meret 150/60zr18. pupu tied mekkora?
de legalabb kiderult,miert eresztett le multkor is,meg most is.azert mentem vele 20km-t,csak az ize kedveert probalkozzak be egy masik gumisnal,v inkabb hagyjam a f.szba es vegyek egy masikat?
jó reggelt!

Pupu!
szerdán megyek nagyfaluba (a nemzet fővárosába), lesz kis szabad időm.(kb dél körül..) meglátogatlak ha tudsz fogadni
Ez de pokolból szabadult luciferjárgány.
Ez valami rohadt jól néz ki.

Vagy trapéz, vagy kerek, de ez.
Ha rendes FZR után, akkor már inkább a mennydörgő macska

Jó reggelt!
Jó reggelt go home
morrrgenn
Megyek alszani,majd holnap leszek. (du)
na mi a helyzet?
, , keltsd fel kingát ám
Na megyek szunyálni
én még most megyek
Retek már nincs. Most zuhanyoztam.
na mi aretek van erre felé?
És jó estét mindnekinek!
Na mentem alukálni holnap nagyfalu és festékvásárlás lesz

Jó éjszakát uraim.
Húzza a csíkot mikor megrántom neki meg sima kigyorsításkor is gurulásból ott hagyja a fekete csíkot. De ahogy elnézem fel kell majd fújnom a kerekeket.
Mail ment

Aggyá neki
Nem mert a féknyeregtartót is le kellett faragni hogy beférjen most úgy néz ki jó majd hétfőn kiderül.
Na vagyok. Csak fociztunk