Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nosztalgiázzatok:
Ok nem akarom megvenni de nagyon tetszik kicsi és többfunkciós.
Sebesség és fordulatmérő eredetileg,és van még egy benzinszintmérő ellenállás bemenete,beállítható 100-510 ohmig.Tehát úszós jeladó külön kell hozzá,Wartburgé van,de az 1kohmos,sajna nem jó hozzá.
http://kosoeurope.com/shop/pro...
Nekem nem egyértelmű,hogyan érzékeli a benzinszintet,meg olajnyomást,mikor a forgásérzékelőn kívül más érzékelőt nem látok.Valószínű csak a kerékforgást érzékeli külön,a többit a fedélzeti compjutertől kapja,nekünk viszont ilyen még nincs. szerintem hívd fel,és tisztázd le vele hogy vannak-e külső érzékelői a benzinhez meg az olajhoz,ha nincs,akkor legfeljebb sebességet tudsz mérni.
Zsír cucc, nekem is tetszik
ÁÁÁ szerintem az a volánbusz már elment.
Gyulám véleményt kérnék erről.
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
Na ezt olvassa Viki,lesz neked fogda!
Mindent meg lehet oldani ott segítünk 1másnak ahol tudunk.
Mivel úgy érzem én lakok hozzájuk a legközelebb így ezt a részt magamra vállalhatom.
Az már jó hogy szarni tudsz,de kukac működik egyáltalán?Mi van ha nem áll fel,mit kezdesz akkor Miával?
Nekem is 74kW a szívócső rajta és 105 van a forgalmiban
Nekem se stimmel a forgalmiban,62kw van beírva,mikor csak 50.7kw-os.
Nekem 91 es van papíron de csak 88 as .
Nem tudtam a tied milyen évjárat,ez a 89-es Genesis-é.
nekem nem is olyan kell hanem ilyen .
Gyula darabokra volt szedve minden dobozolva. nembaj megfigyelem majd ma és kiderül.
Ábrus elmondja milyen gumit vegyek hozzá mert ő vett nagyon olcsóért és megcsinálom majd.
Jó reggelt.
Vazze arra keltem 3 kor meg 6 kor hogy az egér rág valahol
Jó reggelt,valószínű azért szivárognak a karbik,mert az állásban kipárolgott a benzin,és kicsit megszikkadtak az öreg tömítések.Én tavaly kicseréltem az összes úszóház tömítést.
Viszlát. Beindult.
morgen
jó reggelt
ilyen sem volt még
ma már ettem végre adtam is neki. reggel mondjuk kicsit szarul is lettem ahogy megittam egy pohár vizet... aztán beszédültem mikor felálltam de dél körül már egész jóól voltam

Ez is haladás! Csak kérdés, hogy mit, 2 napja nem eszel iszol.
jó hogy mondod mert már azt hittem hogy e tudás nélkül kell elaludnom!