Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gratulalok Sanya:) csak igy tovabb,es hamarabb gurulsz te,mint en a Galambvadasszal:)

errol jut eszembe,5 gumisbol 2 vallalja,de csak ha kiszedem a hatso kereket.se emelo,se szerszamom,se semmi itt szegeden.
holnap jon be a hatso motortarto,es szedem ki majda kereket.
nálad ugy is van mindig másik néha rám is gondolhatnál olyan is jó ami már kiprobált
szegény bakosi
erre én is mennék csak most jelen állás szerint egy asszony sincs remélem addigra lesz mert nem én akarom a sátrat cipelni ahátamon . HA MEHETEK ZSOLTIBÁCSI?
Nah sziasztok
na én is elhajózom az álmok tengerére!jó éjt mindenkinek!
bicajjal jön az ncis?
Ki az az Enci? Mind1.
Jóccakát !
csá!
Na urak eltoltam a bicajt jön az ncis
jó éjszakát.
Nem baj a héten ráérsz megnézni van időd
160/60 as de a többit nem tudom meg kéne néznem de ma már nem tudom.hát ha elmegy elmegy nem tudok mit csinálni.jobb lett volna előbb tudnom de ez van.
De a szakik megmondják jó lehet e bele
mekkora van benne most ha 160/60 és 4,50es a felnid akkor elvileg igen
Azért mert van 1 érdeklődő 2x hívott már és a héten eldől kell e neki.
amennyit én mentem 1300km és nem döntöttem és tempót se tudtam menni mert a többiek visszatartottak nem tudtak lépést tartani. Én nem tudok mit mondani nem értek hozzá csúszni nem csúszott 2x pörgött ki mert alatta vizes volt a kicsöpögő légkondivíztől és 3000ről indultam és akkor kipörgött
de az jó lenne az enyémbe?
miért van jegelve?az mit takar?
Azért itt nálunk el lehet lenni ott jobbra az épület mellett az endúrosok tudnak ökörködni van rendesen hely
Nem tudom mit szólna a vizsgabiztos,ha a studióba kérnéd a vizsgád!
Pupu elküldjem neked az én vizsgalapom! a felnit meg még meggondolom de komolyan gondolkodom rajta!a fogaskerék meg a féktárcsa rajta van vagy leszedted?mennyir voltál megelégedve a gumival?
Nem én lakok messze, hanem te. Van itt egy jó út, (igen Ábrus nálunk is van) 20km, fasza kanyarokkal. Na nem egy Orfű, de tempós.
fehér 4,50es 17es tengely távtartók lánckerék felfogató új csapágyak, menesztő gumi csak a tárcsát kell átrakni. de még a héten jegelve van
Köszi Gyulám megvan nekem is ma gyakoroltam vannak esőkanálisok 3m távolságra kb 30db egymás után és ott csináltam. meg fel az utcába és ott a vészfékezés és a rajtelektronikát szoktam tesztelni