Csak vigyázz,meg ne fogjanak,mert akkor nem vizsgázhatsz. Nem éri meg. Inkább tanuld meg a kreszt,és az elsősegélyt. A gyakorlattal biztos nem lesz gond. Néztél már motoros iskolát? Lassan be kéne jelentkezni,nehogy ne legyen hely tavaszra.
Látod a régi szép idők mikor még mertek vállalni gyereket mert volt meló lakás biztos pontok. Most meg már 1et se mernek bevállalni az emberek. Én visszasírom a régi rendszert akárki akármit mond. Vazze minden hétvégén városliget állatkert vagy vidámpark vagy elmentünk kirándulni 1 nagyot. Most meg vidámparkba 23 évesen voltam utoljára. állatkerbe tavaly de csak azért mert ingyen lehetett bemennem előtte 10 éve.
vannak olyan progik,amikkel lehet szerkeszteni pdf-et.egesz pontosan beagyazza wordbe,de nem a legjobb,nem 100%ban azt adja vissza,amit latsz az eredetiben. ha a nyomtatas is le van vedve,akkor csak a print screen segit
Nem is tudtam, hogy van 1 öcséd hány éves? Azért mondjad Neki, hogy ésszel, mert ha bekattan és nincs eszénél, abból gond lehet, vagy a másik fél mondjuk pisztollyal jön, vagy késsel...ma már nem olyan verekedni, mint régen.
Nem is peremezem az órát vissza mindenhol csak 4 ponton azt kussoljon.
De most szerezhetek új gumit körbe az órára mer persze odaszilóztam és nem szépem jött le.
Ja öcsém szólt hogy van 1 gyerek aki meg akarja verni mert öcsém megvédte a saját csaját ettől a fasztól.
És tanácsokat kér folyamatosan. Tudod 1enlőre netkarate megy de ahogy öcsémet ismerem ebből gyilok lesz.
szeva Pupukám. A Bauer tényleg paraszt-ot jelent. Ezen röhögtem amikor annó még koriztam...semmi, 3-kor állok be melóba, hamarabb elindulok és elkerülök a posta felé. Csak még ki kell derítenem ábrus címét.
De most szerezhetek új gumit körbe az órára mer persze odaszilóztam és nem szépem jött le.
És tanácsokat kér folyamatosan. Tudod 1enlőre netkarate megy de ahogy öcsémet ismerem ebből gyilok lesz.
Slayer és Megadeath koncert lesz
link