Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak vigyázz,meg ne fogjanak,mert akkor nem vizsgázhatsz. Nem éri meg. Inkább tanuld meg a kreszt,és az elsősegélyt. A gyakorlattal biztos nem lesz gond. Néztél már motoros iskolát? Lassan be kéne jelentkezni,nehogy ne legyen hely tavaszra.
Csak kiollózni a szövegből,és egy újba beilleszteni. Asszem már menni fog.
Poti van test drive 2 pcre is most szedtem le
Vazze összedobom a vasat tekergek 1 et olyan szépen süt a nap.
Látod a régi szép idők mikor még mertek vállalni gyereket mert volt meló lakás biztos pontok. Most meg már 1et se mernek bevállalni az emberek. Én visszasírom a régi rendszert akárki akármit mond. Vazze minden hétvégén városliget állatkert vagy vidámpark vagy elmentünk kirándulni 1 nagyot. Most meg vidámparkba 23 évesen voltam utoljára. állatkerbe tavaly de csak azért mert ingyen lehetett bemennem előtte 10 éve.
Na cső,majd délután bentről folytassuk,most lépek pancsolni,meg eszek valamit.
nincs mert sose volt hogy mindenki ott lett volna
Anyámék heten,apámék csak négyen voltak testvérek,nekem egy húgom van,meg az asszony,de néha kitesz ötöt is!
Van közös fotó? Kíváncsi lennék rá!
vannak olyan progik,amikkel lehet szerkeszteni pdf-et.egesz pontosan beagyazza wordbe,de nem a legjobb,nem 100%ban azt adja vissza,amit latsz az eredetiben. ha a nyomtatas is le van vedve,akkor csak a print screen segit
És van még 2 húgom és 1 bátyám
Úristen jó nagy a család nekem is van 2 nővérkém
ÁÁÁ ez emós kis geciláda de szeritem énis meg a többiek is jönnek tudod ez 1 összetartó család 1mindenkiért mindenki 1ért
melyik? 30 22 20 18 14
Nem is tudtam, hogy van 1 öcséd hány éves? Azért mondjad Neki, hogy ésszel, mert ha bekattan és nincs eszénél, abból gond lehet, vagy a másik fél mondjuk pisztollyal jön, vagy késsel...ma már nem olyan verekedni, mint régen.
Nem is peremezem az órát vissza mindenhol csak 4 ponton azt kussoljon.
De most szerezhetek új gumit körbe az órára mer persze odaszilóztam és nem szépem jött le.
Jó film szeretem
Ja öcsém szólt hogy van 1 gyerek aki meg akarja verni mert öcsém megvédte a saját csaját ettől a fasztól.
És tanácsokat kér folyamatosan. Tudod 1enlőre netkarate megy de ahogy öcsémet ismerem ebből gyilok lesz.
Na meg is van, emlékeztem, hogy a Böccy-s dobozon rajta van, rákerestem és lenyúltam onnan. MEGAAGY vagyok
Emre április 8 a Papp Laciba.
Slayer és Megadeath koncert lesz
link
szeva Pupukám. A Bauer tényleg paraszt-ot jelent. Ezen röhögtem amikor annó még koriztam...semmi, 3-kor állok be melóba, hamarabb elindulok és elkerülök a posta felé. Csak még ki kell derítenem ábrus címét.
Akkor nekem már nem tapadt,most még nem!