Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ej
előbb látom a garázsos terved eljöttem vona aksit cipelni.
voltam égervölgyben bringával, most értem haza

milyen érzés volt friss levegőn?
Voltam a garázsba! Az Omega 1X izzit,és egyből ketyeget! Nem kellett köszörülni,nem fordult egy 1/4-et a moci,és már el is kapta. 1 hónap állás után simán indult. Lehet jó a motorja? Még az akksi sem merült le. Hát persze hogy kiálltam a garázsból. Autózni simán tudok,csak a mankót felejtettem bent a garázs falának támasztva,miközben kiálltam a kocsival. Utána néztem hülyén,hol a mankó. Aztán vissza,mankó kocsiba,aztán meg megint ki. Na ez már működött is.
A frézit nem indítottam,mert az akksija a lakásban,és nem tudtam lecipelni. Olyan könnyen lementem a lépcsőkön! És már egy mankóval kell közlekedni. Ami meglepő volt,a gyógytornász felügyeletével 3-4 lépés ment mankó nélkül is. Na de az még fájt egy kicsit. Most kezd lenni komfort érzetem.
ábrus: csak a cím pontosítás végett hívtalak, mai napon 14:00-14:30 között feladom a kosarat és a zöld papírt. Nem köll visszahívnod, úgysem fogom tudni melóba felvenni
Pupu ismer már...de nem is mondtam egy szóval se, hogy megvenném. Pusztán megemlítettem, hogy majdnem olyan jó mint a tejszínhabos gyümölcs rizsem
Skacok 1 jobb lábtartó konzol van valakinek 2LA- esetleg lábtartó is de pedál nem kell.
Semmi bizniszt nem rontok. Csak pont sisakra nincs szüksége hanem először rendbe tenni a motort. Mert ha nem megy a motor és vesz 1 sisakot akkor min használja a budin esetleg. Eszébe nincs megvenni csak a szeme kívánja
törpefejed van.
nemtook vele mit kezdeni
Rontod a bizniCt?
P071 első a motor sisakod van motorod nincs. Szó se lehet róla
Igen
Téged nem érdekel? Ez nem koppincs AVG, hanem ez AGV !
Az Avg az víruspajzs.
Szerválj valahonnan egy 10-est meg még annyit, meg még kérjél valakitől egy fagyira valót (kb. 2000-et a postára), és már a Tied is!
Persze, hogy nem adod drágán. Az én Cabergem került ennyibe, és az CSAK egy Caberg, nem egy AVG. Korrekt ár érte, pont egy 20-as hiányzik hozzá
Pedig abszolút nem adom drágán (szerintem), ezek az Airtech-ek nem 20-ért mennek. Nekem is kellene most egy kis pénz...
Érdekelni érdekel, csak pénzem nincs rá
...és eladó is, ha érdekel (de az ár az már tényleg a legalja)
Szépséges
Eladó egy kitűnő állapotban lévő AGV Airtech M-es méretben. Nálam kb. 3000 km-ert ment. Teljesen kivehető, mosható béléssel. A Cagiva matrica leszedhető.
Az ár fix, posta OK!
Ára: 20.000 Ft
Jiháááááááááááááááááááááááááááááááááá
ááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Havernál sokat játszok most. Akkor is a legjobb játék a Trials HD, meg a Castlevania lord of the shadow, meg a Black Ops multija. Atomjók!
Boxira a mulkor ide bedobott két játékot leszedtem, kiírtam, kipróbáltam.
Rakás kalap kaki mindkettő.
. . . .
Jaja, boxira 8.-án jelenik meg, pont tegnap néztem. Már szedem is akkor. Az 1 is fenn van, nagyon jó kis game

A másikban meg igazad van...1 gyerek 1 százas havonta manapság...kinek van ma havi plusz 100.000-e? Összesen sincs 100, nemhogy plusszba
Na lemegyek a garázsba. Cső!