Hát a tavalyi évben ha a nagyobbakat számolom, 2X. Húsvétkor kulccsont repedés,váll törés,Augusztusban izom,és szalag szakadás,pont a tali előtt! És azért voltak kisebb perecek,de azok apróbb kicsúszások.
Tegnap sokunknak szar volt az oldal. Nekem most jó. De visszakorlátozták mert 1M a max amivel tudok tölteni. De a számla még 16M jött itt előre kell fizetni. És a speed test szerint 10m csak
És hogy legyen 1 jó csattanó a végére. Engem megbüntet mert nincs jogsim téged személyi sérüléssel járó közlekedési balesetért büntet és mivel a motorod az útban van mert a rendőr nem engedte félretolni a közlekedés akadályozásáért is felelsz.
1xű példa Sanyi te vezetsz én hű vejed mögötted ülök utasként.
Szokás szerint elesel és szokás szerint megsérülsz kihalt út sehol senki én felemelem a motort és letolom az útról mikor jön arra 1 rendőr én mondom utas voltam te megsérültél és csak félretolom az útból nem tolhatom félre mert nincs jogsim?
a sisak az kell de ugyan ennél a fórumnál lejjebb ott van a hatályos kresz szabály hogy nem minősül vezetőnek a motort toló személy.
Én hiszek a jogszabálynak mint 1 motoros rendőrnek azoknak utasításba van adva a sarcolás
"Motorkerékpárt toló személy vezetőnek minősül, vezetői engedéllyel kell rendelkeznie és becsatolt bukósisakot kell viselni.Ja,és ez teljesen komoly,nem fake.Sorry,ez a jogszabály érthető nyelven.Ja,és ittas sem lehet.A kutyát nem érdekli,hogy forgalomba van-e helyezve a motorkerékpár vagy nincs.
üdv:egy motorosrendőr."
Kár hogy azt már látni hogy lefejeli az öregasszonyt.
Szokás szerint elesel és szokás szerint megsérülsz kihalt út sehol senki én felemelem a motort és letolom az útról mikor jön arra 1 rendőr én mondom utas voltam te megsérültél és csak félretolom az útból nem tolhatom félre mert nincs jogsim?
Én hiszek a jogszabálynak mint 1 motoros rendőrnek azoknak utasításba van adva a sarcolás
üdv:egy motorosrendőr."
Azért jobb ha húzol sisakot.