Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon ügyesek! Szinte hihetetlen amit művelnek!
Hát a tavalyi évben ha a nagyobbakat számolom, 2X. Húsvétkor kulccsont repedés,váll törés,Augusztusban izom,és szalag szakadás,pont a tali előtt! És azért voltak kisebb perecek,de azok apróbb kicsúszások.
Most hirtelen elkezdtelek sajnálni.
Tegnap sokunknak szar volt az oldal. Nekem most jó. De visszakorlátozták mert 1M a max amivel tudok tölteni. De a számla még 16M jött itt előre kell fizetni. És a speed test szerint 10m csak
-hogy évente egyszer összetöröd magad. (köcsög internet )
Persze mert te már megszoktad.
Basszus de kemény! (jártam így, mákja volt a srácnak is hogy már le volt téve a lába)
Kár hogy azt már látni hogy lefejeli az öregasszonyt.
Kitol betol kanyarog ide oda tartani kapaszkodni támasztani féknél ááá
Fú de elfáradtam ma a motorozásba
És hogy legyen 1 jó csattanó a végére. Engem megbüntet mert nincs jogsim téged személyi sérüléssel járó közlekedési balesetért büntet és mivel a motorod az útban van mert a rendőr nem engedte félretolni a közlekedés akadályozásáért is felelsz.
Miattam nem kell én mindent túlélek. 1 törésem volt az is szándékosan
Hű ilyet ne is mondj! Nem is magam miatt aggódnék.
Nem is úgy fogom fel hogy kötekedni akartál volna
Semmi baj Sanyibácsi
1xű példa Sanyi te vezetsz én hű vejed mögötted ülök utasként.
Szokás szerint elesel és szokás szerint megsérülsz kihalt út sehol senki én felemelem a motort és letolom az útról mikor jön arra 1 rendőr én mondom utas voltam te megsérültél és csak félretolom az útból nem tolhatom félre mert nincs jogsim?
Oké! Nem kötekedni akartam,csak ez tényleg olyan,amivel kevesen vannak tisztában. Én pl. nem.
Biztos igazad van,ebben nem vagyok képbe. Csak ezt találtam hirtelenjében.
77616 77617 hsz
a sisak az kell de ugyan ennél a fórumnál lejjebb ott van a hatályos kresz szabály hogy nem minősül vezetőnek a motort toló személy.
Én hiszek a jogszabálynak mint 1 motoros rendőrnek azoknak utasításba van adva a sarcolás
Ha minden igaz akkor gumifüstölős és kuplunggyilkos poti ma feladta a kuplungkosarat. (sosem értettem azokat az embereket akik gumit füstölnek)
"Motorkerékpárt toló személy vezetőnek minősül, vezetői engedéllyel kell rendelkeznie és becsatolt bukósisakot kell viselni.Ja,és ez teljesen komoly,nem fake.Sorry,ez a jogszabály érthető nyelven.Ja,és ittas sem lehet.A kutyát nem érdekli,hogy forgalomba van-e helyezve a motorkerékpár vagy nincs.
üdv:egy motorosrendőr."

Azért jobb ha húzol sisakot.