Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nincsen. (pontosabban van egy de az tarcsi) Megjavultak az úszóház tömítéseid? (ha kapnak egy kis benzint akkor meg szoktak javulni)
Mind 1 a rendőr úgyis kitalál valamit.
Te Laci...figyellek!
Más a vezetni és más a tolni a birtokláshoz nem kell jogosítvány tolod nem vezeted nem jár a motor nem ülsz rajta így csak birtoklod nem vezeted.
Most nézem a tesztmotoron a jogosítvány megszerzése lépésről lépésre és ott is az van hogy az smk és a motorkerékpárt toló személy nem minősül vezetőnek.
Ezeket nekem is kidobta a gugli..

Csak keverik az smkp-t és az mkp-t.
smkp-t tolni szabad, mkp-t nem, mert az gépjármű, és annak feltétele az érvényes vezetői engedély, tehát kell jogsi. Ha pedig kell jogsi, akkor vezetőnek minősül, és csak az előírt feltételekkel szabad részt vennie a forgalomban. Valami ilyesmi, több szabályból kell összeollózni a lényeget, mert nincs deklarálva 1értelmúen.

Vagy a faxom tuggya, de nem csodálkoznék semmin
Bocsánat toláshoz kell
Jól van na megne sértödjél baszom a nézésedet
Na az utolsó ezek írták a kreszt
A kresz függelékének Római III. részében Közúti forgalommal kapcsolatos fogalmak cím alatt külön említik, hogy a kerékpárt, mopedet toló személyen túl a motorkerékpárt és a gépkocsit toló személy sem minősül vezetőnek.
Köszönöm mindenki válaszát.
Viszont tegnap délután megkérdeztem a tatabányai rfk közlekedési osztályvezetőjét is, mert annyira vegyes (egymásnak ellentmondó) válaszok jöttek.
A következő választ kaptam tőle: A MOTORKERÉKPÁRT TOLÓ SZEMÉLY NEM MINŐSÜL VEZETŐNEK!
Nem kell na figyeld ezt akkor.
utánanéztem 1-2 fórumon gyorsba.
"A járművezetői vizsga Teszt kérdéseinek gyűjteménye"
"Kézirat lezárva: 2010. szeptember"

229. oldal:
Közlekedési ismeretek
Kiegészítés az ,,A1'', az ,,A korl'' és az ,,A'' jámű-kategóriákhoz

2. Vezetőnek tekinthető-e a motorkerékpárt toló személy?
a, Igen
b, Nem
231. oldal: Az előző oldalpár megoldásai: 2.: b,
Magyarán: A legfrissebb kressz szerint: NEM, NEM MINŐSÜL VEZETŐNEK!
A rendőrök meg bekaphatják...
Legjobb tudásom szerint toláshoz kell.
Zsóti, csak a két első ujjaddal kell húzni a féket Amit a pumi megharapott (nekem mondhacc akármit ) az csak kapaszkodásra kell.
Tévedsz ugyanis a motort toló személy nem minősül vezetőnek, így a bukósisak se kell rá.
Sőt ha tolod és igazoltatnak akkor ha nincs jogsid se sincsen baj ugyanis nem kell
Pupú, tudtad, hogy motort TOLNI is csak sisakban szabályos?

Sztem Poti tudja, azért szeretne sisakot
Bazdmeg úgy megijedtem hangfalak iron maiden miatt csutkán maradtak
ma már én is mászkáltam. benn voltam új melóban, megebszéltem, mimerre, lefánymásolták papírjaimat a könyvelőnek, meg holnap megyek üzemorvoshoz, és szerdán már tényleg kezdek. remélem addigra sooookkal jobb lesz a lábam
ovatosan
áááááááááá most fáj a szívem
Isten vagy a drága barátaim már várnak de szép motorok voltak . .