Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

húsz
négyhetvennyolc5450

ha itt vagy csörgess, eléd megyek.
most viszont egy picit lepihenek.
kicsit ágybabújunk nameg szunditunk picit
Kb 2 ó és ott vagyok hacsak le nem fagyok a motorról
Gyere adok !
Az jó ennék én is olyat.
Na hazaértem.
zsíroskenyér retekkel
De előtte gpsel megmérem jól mér e
Nembaj rakok oda szépen fehérre festett rácsot.
Na viszont azt észrevettem hogy a km óra szerintem a sebességet jól méri de a napi méterszámláló tuti rossz mert 56m mutat mikor kimentem a közértbe és visszajöttem az testvérek között is 1km oda vissza. Vennem kell 1 km órát vagy veszek 1 lcd akármilyen órát.
Nem tudom mert az oldalidomok belsején csak a csövek vannak.
ÁÁÁÁÁ nagyon tetszik idomok nélkül a motor
Nekem a térdem de annyira hogy nem bírtam kitámasztani a motort mert a jobb lábam nem bírtam levenni a lábtartóról ikim vagy snoopy nyitotta ki nemtom pontosan
Sok volt a menedzser tabletta?
t ertwejrjhsl5jaweirth,őw4totkertkwertieyszepsrrpikböiüö9393o 3 a,g, haeb wt6qw3iő5tjo q3Ö6W4ÚPAM6
Ábrus az oldalidom belsején van a 2-2 rész eggyiken a cső ami a karbi alá megy fel és friss levegőt visz oda
de nekem a másik 2őn is van 2-2db csavar hely oda mit lehet felfogatni?
Én már rég kitömtem,mert 10km.-után már elzsibbadt tökindám!
Úgy látom hogy még mindig nem világos ez itt.
M6, jövök haza Pestről. Tempó stabil 140-145 (nem, nem a Rönóval, ez a céges astra) Előttem megy 4-5 autó a külső sávban 110-120 körül, index ki sehol senki megyek a belsőbe előzni, ekkor megérkezik mögém folyamatosan dudálva villogva Mr. és Mrs. istenfasza a Q7-tel akik jelzik hogy tudhatnám hogy ők szokás szerint nagyon sietnek és én előzni merészelek olyankor amikor ők itt vannak, és ezzel feltartom őket.
Én viszont ilyenkor az eddigi stabil 140-nel befejezem a 4-5 autó előzését majd lehúzódom vissza a külső sávba utat engedve istenfaszáéknak akik mutogatva dudálva anyázva sietnek tovább.
Én az ilyenekről beszélek, meg azokról akik lakott területen le akarnak tolni a belső sávból amikor én megyek 60-65-tel.
Én sem villogok le senkit ha az FZR-rel 200 körül érkezem meg és fékeznem kell ha valaki előz előttem. Szépen kivárom amíg befejezi az előzést és utána tépek tovább és kész.
az !

ááááááá de kemény azt hiszik bolond vagyok hogy itt magamba dumálok
ÁÁÁÁÁÁÁ lefagytam a motoról .
Nem folyik sehol de akkor hol folyt a könyökre
Megvan az üléspozícióm ami jó de akkor ki kell tömni az ülést mert nagyon előre csúszok.
Hát nemtom tiszta olaj az alja az alsó olajcsőnél az anya körül mind1 letörölgetem és megint beindítom honnan folyhat. Nem afölölről az már tuti mester jó munkát végzett nem tudok belekötni
Nah hali Itt van a villanyak alsó részéből a perselyek. A bal oldali ami a villaszáron van, a jobb pedig ami a nyakban van vele szemközt Csoda ,hogy elfordult a kormány mi?
Hülye kérdés volt tudom
Ábrus szelepfedelet rendesen lehúztad vagy letömítetted vagy nemtommi? Valahol folyik az olaj a kipuff könyökre mingyá lebontom idomot megnézem
Multhét vasárnapig sajnáltam egy jó hosszu szárú kesztyüre a 30-50ezret.Most is soknak tartom de ha egy hétre kiesek melóból már többet buktam .
Kesztyük
Én olyan videókat csinálok majd, Hogyan rontsuk el amit majd Ábrus megjavít bibliát.