Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jajj Ábrus szerdán tudom feladni a pízed
Az van hogy szerintem a mutató jól mér de a napi számláló az nem
Emre nincs eladó km órád a bontott fzr-ből?
Egység harmónia .Igaz.
Tudom azért javítottam mielőtt a cindi elkezdené itt 17 oldalon keresztül írna hogy kell helyesen írni.
Nem.
Az megbontaná az egységet és a harmóniát. Egy FZR kizárólag FZR műszerfallal üzemelhet.
Nyelvtannáci (azért írtam így mert Cindi szereti az ijet)
Ábrus típus idegen műszerfalat is felrakhatok a motorra pl Aprilia gsxr?
Discovery nagyon durva motorépítő verseny van most.
Mondjuk 6x láttam már de ez jó
ÚJ FORMÁJÚ
Mint látható ez ugyanaz a Camaro amit most 3M-ért hirdetnek, akkor amikor majdnem megvettem 1,7M volt .
Egyébként nézegettem ilyen Camarót is, szép is csak nekem túl úlyformályú. (de azért jó)
Ez csak fórumtársi segítség volt, másnak nem dolgozom. ("nincs az a pénz" )
Na akkor amit nem mondtam még ugye kb 1-2 hete megyek a vassal itt ott ide oda.
Kormány befogató csavarja ami keresztül megy a villahídon le volt lazulva és mocorgott akkor vettem észre mikor kormányt cseréltem kicsit beszartam ma. Elővettem extra erős csavar rögzítőt és mindent amit lehetett bekentem és meghúztam még 1x De vennem kell még mert elfogyott. A mai bénázás után csakis 15 fok felett vagyok hajlandó motorra ülni
Kedves Cindi láthatod hogy nem sokon múlt.(előzmény)
A mai napig is kísért.
Én inkább eladom alkatrésznek a motorom minthogy máshoz vigyem.
És ezt véresen komolyan mondtam
igen
Ezért fordulunk hozzád mert becsületes megbízható szerelő vagy nem is szervizt keresünk mi hanem szerelőt.
na majd megemlítem asszonykádnak, hogy neked nem kell a plusz pénz
Ábrus nem szerviz és nem szerelő, mondtam már számtalanszor. Mindenki szépen keressen magának egy megbízható becsületes szervizt és ott herdálja el a pénzét.(nekik is meg kell élni valamiből)
neked ez kb olyan, mint nekem az újabbik
Cindi te nem vagy elég tökös gyerek hogy Camaród legyen.
(főleg nem egy igazi)
Ábrus szervíz