Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez cruiser
ez az egy típus tetszik a csopperek közül.
vzr1800. mellettem egy méterre törtek frontálisan egyet össze megpróbált eljönni mellettem külsőn
komoly egy teljesítménye lehet az biztos!mint az intrudereknek!
multkor láttam egy hirdetést V2 1800 as blokk nem tudom már milyen márka volt de mit tudhat az nyomatékra meg hangilag jujjjjj
igazság az ,hogy az fzr-t szeretném hagyni sok sok évig de szeretnék épiteni valami nem csopert de valami vagány kis gépet magamnak olyan kis turázos kényelmes nyugodt napokra valot min 500 cm2
hm.. és hogy szoktattad rá? nálunk ez állandó gond.. (pedig én figyelek rá közben, meg minden. )
nekem egy gs550-em volt.86-os évjárat, piros szín, fokozat kijelző!, 4 a 2-be kipufogó!gyönyörű hangja volt!
nem tudom mért de tetszik láttok benne fantáziát egy kis átépitéssel http://kepesmotor.hu/suzuki-tu...
14 éve élünk együtt.
Jó éjt!
egy a fene elfogadnék egy ilyent!
és téged nem izél, hogy ne gépezzfoglalkozzvelemittvagyokhallókapcsoldmárkimindigaztnyomkodod?
lassan 3 éve nem sportolok igazán rendszeresen csak egy két hetente jutok el
Helyes!
nyami nyami!
én is azt ettem. a régi öregek tudták mi az a finom étel!
Jó étvágyat nektek !
Most viszont épp tápanyagbevitelt folytat velem együtt. (adtam neki szalonnát )
"miazhogy túlterhelve?" az hogy akkor levegővételnél fáj mint a barom.(mivel te rendszeresen sportolsz(?) nálad ez nem így jelentkezik)
Reggelizni meg a melóhelyen szokott, most nem ért be.
Neked igen! De ha valaki nem mozog rendszeresen,annak az izmai be is gyulladhatnak! Persze ahhoz nagyon meg kell terhelni,és hát az alacsony vércukorszint,pedig sztem is az étel hiánya okozza.
De a lényeg az,hogy nem történt nagyobb baj,bár ez is elég.
valójában kontinyuiszli variéböl transzmissön
Lényegében igen. Ugyan az mint a robogóé csak fém szíjjal.
miazhogy túlterhelve? akkor max izomlázam lesz, de durva

vércukra? nem reggelizik?