Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt hívják variomatic váltónak ugye?
fasza,jobbulast nekije!
A mellizomzata lett túlterhelve+ reggelre nagyon leesett a vércukorszintje. Felkelés után nehezen tudott levegőt venni és mire a buszra felszállt fal fehér volt és remegett. Kapott infúziót meg valami gyógyszereket és benntartották délig megfigyelésen aztán hozhattam haza.
Holnap el kell neki menni még a körzeti orvoshoz de már jól van.
Haveromnak ilyen volt, szép motor nagyon.
szép szép!
VAzze ez nagyon tetszik
Éss akkor is a keresztfiaimnál vagyok bocs
nexusal még nem mentem de beszéltem már tulajjal és ő nagyon dicsérte!meg külsőre nekem nagyon bejön!eltalálták a formát!
Ok. Szerdán pesten vagyok jogsi orvosnál akkor nem érek rá
éééésss akkor sem ugrik be soha senkihez
és most akkor mi is történt? ahogy lejött, szervi elváltozása nem lett.
hm azt iimádom én is, csak az a fémizés szíj zavar egy kicsit.. mi pénz lehet azt cserélni a Tmax akkormár inkább vagy nexus, de a tmax inkábbabb
Nemtoom mi a gond. Örülök, hogy vak lárma volt csak a reggeli "rosszullét".
Attól, hogy valakinek szúródik a mellkasa, és orvos szerint nem szív eredetű, akkor nem kell piheni. Szerintem.
hát arra ritkán de szoktunk járni.na majd meglátjuk hogy jövő héten megyünk-e arra.ha még meglesz akkor lehet érdekel.majd akkor még visszatérünk rá.
Szarakodik az oldal
Mogyoród pestől még 15 km északra rákospalota-fót-mogyoród. M3 mellett. Csak hétvégén 2-3 ó pestezek
mert ha te reggel nem tudsz pl lábra állni de estére sikerül akkor már mész is focizni?
Pótolhatatlan és legnagyobb Ábrusunk legszebb és legtökéletesebb egyetlen feleségének semmi baja. Írta Ábrus.
Akkor miért pihenne?
te Budapest melyik részén laksz?mert minden héten járok fent vagy más nem a kolegám.