Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simán lenyomnám! Még felfelé is.
szerintem az is jó lenne de Ábrus megmondja. 150 ig mérjen jól a többi a fölött már nem számít.
talán egy simsoné még van! de kérdezd meg a bazsikát!bár az 600-asé ha még meg van neki de az nem jó?
köszike!

Jobbulást kívánok neki.
én is jobbulást kívánok Ábrusnének!
mindig is tudtam hogy a konditerem veszélyes hely!

Van km órád fölös
Szasztok skacok! helyzet?
most kerestem km órát és erre bukkantam
http://www.endurokrossz.hu/tes...
igen az nem ártana lámpánál, mikor már egészen lelassítottam, még mindig azt hiszem, leállt a motor
azért valami jó kis dobot varázsolnék rá
Ja nem fontos csak volt most 1 autós motoros műsor ahol a brembó fékeket nézték és ott azt mondták a ducati 145 féklóerős ....
mert a főtengelyen megadott adatot, csak egyenlet alapján visszaszámolják, a keréken mértből, aminél elég nagy lehet a tévedés. és ha rndesen mérnek valamit, szokták pl kuplungon is mérni, de az igazán tuti a főtengelyen, ami ez a bhp
a féklóerő (brake horsepower, bhp) a motor teljesítménye a váltómű, generátor, differenciálmű és egyéb veszteségforrások nélkül.
gondolom padon
Mit jelent az hogy pl 522 féklóerős
és oooolyan jól megy két emberrel is, tök jól gyorsul, egyáltlaán nem tűnik alulmotorizáltnak mi tök meglepődött, hogy milyen nagy a gép
A térdem se fájna pakolni is tudnék menni is megy amennyit kell.
és félig sem volt sem a doboz, sem az ülés alatt, és még van a tök nagy kesztyűtartó
Hát hallod vazze 1 ilyen nekem is kell