Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell egész nap! Elég egy óra,csak kell egy pulzusmérő,hogy tudd mennyire kell terhelni. 130-140-es pulzussal lehet legjobban fogyni,és az még kényelmes,nem vért hugyozós.
Ótó kész van?
Baszki, pedig a mérésed alapján mentünk A felirat meg a szélével párhuzamos Picsába, mérges vagyok
Én szobabiciklivel majd
Sanyi lenne pénzem most bicajra szó nélkül vennék de van szobabicikli a főnöknek asszal szívesen eltekergek a tv előtt ha kell egész nap is
Mizu vandálok.
Pupu kabbbbbe.
Nyárra összeszedem magam,és feltekerek hozzád. Majd bringázunk egyet együtt oks?
Holnap megnézem mit lehet finomítani rajta a felirat is lefelé ferde az fzr.
No para ez a prototipus én tesztelem hogy tökéletesítsünk a sorozatgyártásra
Pupu! A bringázás jó a vérnyomás problémákra is. Ez most nem vicc,és még le s adhatsz pár kilót úgy,hogy fogyóznod sem kell. Csak tekersz napi egy-másfél órácskát,pár héten belül rendeződik a vérnyomás. A fogyáshoz több kell.
Mondtam hogy csak ko-s anyag van.
Háló nekem is komoly betegségem van viccen kívül . .
Igen valami lesz belőlem. Talán.
Nem komolyan mondom meg van vagy 5 kiló az a 3 as rozsdamentes 2 es aluból is jó lett volna
Mondd hogy szopatsz mint az orvosi papírral!
Képet holnap csinálok. Most mentek el az izraeli rendezők.
De odanéztem bele ér a kerékbe a láncba és rohadt hosszú kiér a gumi széléig Tudom tudom .
6 hete vagyok ott..hát ez az sms amit kaptam a főnöknőtől, kiakasztott...ahelyett, hogy hálálkodna, hogy nem mentem be ilyen fertőzéssel. amikor megírtam, hogy nem tudok bemenni, az volt a válasz, hogy ezentúl semmi jóra ne számítsak, ne is kérjek semmit...szerinted?
Azé elgondolkodtató hogy pár hét alatt menyire megutáltad a munkahelyed. . .

Nekem ehhez évek kellenek
köszi Sanyi Te, hogy vagy? láttam már futkározol
Gyógyulj meg!