Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Pupu Te lókötő! Felültetted itt az egész bandát! De azért látom megvan az a papír!
Jobbulást Srác !
Tábla Pc.
megjöttem a dokitól. azt mondja vírusos fertőző akármim van, felírt egy pár gyógyszert, hétfőig nem mehetek melózni...legalább ennyi jó is van benne. hívtam a kfc-t, mondtam, hogy ez meg az, érdekes, így, hogy megemlítettem, hogy FERTŐZŐ betegségem van, így egyből milyen kedvesek voltak. odaszúrtam, hogy remélem azért tegnap nem kapta el senki, mert az gond lenne...mondjuk bezárnák a picsába az egész helyet...mosollyal az arcomon aludnék el aznap este...
Mi a pöts az a tablettás pc? Tablettás bor!

Sziasztok!

Na, megjött a Kínai tablet Pc.
Meglepően használható.
Már neteltem is vele.
Jelneleg valami igyó miatt a jutub videó egyenlőre nem ment vele, de majd fog. . .
Heyy Pupu drága cimbora

kabbe!mi meg aggodunk,h nem jossz talira
Próbáltad? Képet!
Nincs lejárati ideje az orvosi papírnak megkérdeztem
az a jogosítvány orvosi érvényessége, de neked még nincs olyan
Márciusba kezdem csak ez a vizsgálatos akármi menjen le van ilyen hétvégés gyorstalpaló 6 hétvége a talit meg levonatozom vagy bevállalom vagy nemtom
10 évig érvényes Gondolom te se 3 havonta hosszabbítod meg a jogsid
Deeeeee hát én Pap doktor úrra gondoltam
Sokáig ne halogasd,mert asszem az orvosi három hónapig érvényes,utána újat kell csináltatni.
Attól elkezdheted,az elméletit is lehet részletre,aztán ha megvan,a gyakorlati már ráér.
Még nincs rá meg a pénz azt már elején. Nem merek költeni nem tudom milyen gyógyszereket ír fel és mennyibe kerül.
Szórakozol velünk?Na csak gyere el találkozóra,úgy megölelgetlek,de úgy!Most akkor futás az iskolába!
Minek nem akarok gyónni annyi bűnöm van hogy még a pokolba is sorolhatnám. Magammal viszem és kész.
Ezt üzenem a papodnak . .
http://youtu.be/eKVyf3-ZTwU
Van 1 pap ismerősöm
. .
De tényleg komoly gondok vannak velem a vérnyomásom a maxon.
A látásnál a középső táblán az alsó 2 sort éppen láttam. Jövőhét hétfőn koleszterin vércukor stb stb laborra kell mennem. És csak annyit mondott ha így folytatom írjak végrendeletet. Mondom már van mert motorozok
hogy kapjad be a playt