Baker. Néztem a híradót. Ez a Kadafi csávó úgy nézett ki mikor beszédet intézett szeretett népéhez mint aki most szabadult a zárt osztályról. És közvetve ezen a csávón múlik mennyibe fog kerülni a benzin tavasszal.
Tééényleg.
Emlékeztek az elflashelt philips tv-re amiről írtam? Amit Kinga apukája megpróbált frissíteni.
Na azóta megjárta a Philips europe valami nagyobbacska szervizét és kiderült . . . az a panel amin keresztül a flashelés menne (vagy valami ilyesmi) gyári hibás volt. 8 év jótállás van, mivel bizonyítottan benne volt a hiba igyér cseréltek v.mi panelt benne.
Bár most megint megy a szervízbe, mert most meg csíkoz a kép, és hol van hang, hol nincs.
Olyan mint a sony tvm mikor csak a fél fűtés megy és reggelre hideg van a kecóba kb 4 perc míg bemelegszik. Mostanában 6kw os fűtéssel nyomom ben t laza 25 30 fok és pöc röf indul.
Nah már nyugodt vagyok Az a gáz,hogy öreganyáméknál van, de besírom a kis konyhába, had legyen ott egy éjszakát, azt holnap lemegyek érte, akkor úgy is pöccröff lesz , mert meleg...
Tééényleg.
Emlékeztek az elflashelt philips tv-re amiről írtam? Amit Kinga apukája megpróbált frissíteni.
Na azóta megjárta a Philips europe valami nagyobbacska szervizét és kiderült . . . az a panel amin keresztül a flashelés menne (vagy valami ilyesmi) gyári hibás volt. 8 év jótállás van, mivel bizonyítottan benne volt a hiba igyér cseréltek v.mi panelt benne.
Bár most megint megy a szervízbe, mert most meg csíkoz a kép, és hol van hang, hol nincs.