Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek Pécs-Győr- Budapest - Debrecen útvonalon ingáztak pályán.
Kaptak, kaptak, mert pl. én is hajtottam ilyen , de nem vészes.
Azért csak szakszervizelt kocsik.
179 750 km van benne.
Nem tudsz rá licitálni. Vip licit.
en msot vettem 8 liter olajat na jo,nem a galambvadaszhoz,apam megkert szerezzek neki olcson+ az en automba se artana + 4 liter tartalekba
de tudod milyen vagyok.kb mint poti.naiv,es a vegletekig optimista.csak akkor adom fel,ha szakerto ember mondja,h ne,v mar megvettem, es a sajat boromon tapasztalom
na ezek tetszenek! a 650-ezresben hany km van?vagy hol tudok en ennek utananezni, licitalni?
te mit tudsz ezekrol az autokrol?erdemes veluk foglalkozni?marminthogy megeri,v szet vannak hajtva,nemtorodomseg volt veluk,stb stb stb.
a lényeg kimaradt.
A részletezett verda 8 kiló
Ez tuti! Ábrus! A léghűtéses motorokat hogy tudják üzemi hőmérsékleten tartani,mert ugye ez fontos az élettartam szempontjából. Na most. Egy Fj 1100-as az levegős. Hogy lehet az,hogy mégis elmennek 80-90ezer km-ert,és még tök jó a motorjuk?
Meg az is érdekes,hogy ezek a K100-asok 130 ezer km környékén még jól működnek,bár ezek vizes motorok,és a frézikhez már általában hozzá szoktak nyúlni már korábban.
6 liter
Ez mindkét frézid ?
Én meg sem szólaltam mert az lett volna az első hogy ne tévesszen meg a látszat, nem hülye a kereskedő aki a töröttet hirdeti. Ha olyan egyszerű lenne javítani akkor az már garantáltan törésmentesen, idős, vak, süket vidéki doktornőtől akinek a lánya vette ajándékba de szinte sosem használta az egészségi állapota miatt, állna a többi között akciósan 1,3M-ért.
Ja, 650-ért kuplunghibás a kocsi
PEUGEOT 307 2.0
Gyártasi év: 2003
Futott km: 209 099 Km
Lökettérfogat: 1 997 ccm
Teljesítmény: 66 KW (90 LE)
Szervizkönyv: magyarországi vezetett
Gyári kulcs: 2 db
Motor: lásd megjegyzés (nehezen veszi a fordulatot)
undefinedErőátvitel: lásd megjegyzés (kuplung átvizsgálás javasolt remegve indul)
Fék: megfelelő
Futómű: megfelelő
Világításjelző: meg
felelő
Üvegek: javításra szorul (szélvédo kavicssérult)
Utastér: 2. osztály
Karosszéria: karcos (elso vészhárito karcos alja huzott kozépen sérult, csomagtérajto enyhén horpadt fénysérult, hátso vészhárito karcos, jobb tukorház huzott, bal A oszlop alja horpadt)
Hűtés/Fűtés: megfelelő
Hibatároló kód: Nincs kiolvasva

A bal hátsó ívnél v.mi javítás. Gyári vastagság 8x mérhető
állítható kormány, állítható magasságú vezetőülés, elektromos ablak elöl, központi zár távirányítóval, manuális klíma, motoros tükör, szervokormány, riasztó, ABS, gyári immobiliser, kétoldali légzsák, oldallégzsák, fejlégzsák, színezett üveg, rádió-CD, manuális váltó,

van 900-ért egy még, annak csak hasonló esztétikai hibái vannak, meg egy 650-ért az PEUGEOT 307 2.0 HDI PREMIUM 1 évvel idősebb.
akad jónéhány Misubishi L200. Az kéne.

Ezek az árak az elvárt árak, és ezek licitek, tehát lehet ezt sem adják meg érte, de lehet felmegy milla fölé
faszse tudja.
Ma megjöttek a cuccaim Fréhez.
6L olaj, oilszűrő, 4 NGK gy.pipa, 1-1 fék és kuplungkar:21.600Ft.
Nagyon szép mocek...
Jó estét.
xlv 750
Fényszórók nélkül ami tuti h kell
-motorház
-csomagtartó
-elől bajuszdíszléc
-hátsó üveg
-kipufogó dobot sem látok
-jó eséllyel zárhíd,esetleg hűtő is nyomódhatott
-kasznismunka
-fényezés
-átírás
Magánmacsek.
Akit holnapra behívtak meghallgatásra.
Még a végén a saját főnöke lesz. ÖÖöö vagyyyiiiis. . . A kollégaié. Vagy mi a pöcs Mind1
a matildnak egyszer meghuztam az aljat,es rozsdasodik nagyon(tipusbetegseg)a kuszob nagyjabol rendben,a kerekivek a szarok,meg ahova a sarat felcsapja a kerek.ezeket akarom kijavitani eladas elott
Kutyám van.
ezt neztem.nagoyn tetszik,de nekem nagy.kis auto kell,mert lehet hamarosan melot valtok,es megyek fel pestre.ott meg amilyen parkolohaboru van,csak a kis kocsik lehetnek gyoztesek(na meg a nagy terepjarok )
meg arra is kell gondolnom,h 2-en hasznaljuk az autot.asszonynak meg nagy auto = a havi kasznislatogatas

az az elso mondat olyan adamos lett
A mai kocsikat ha nem voltak törve,küszöb cserélve,és nem húzgáltad a betonon az alját nem kell alváz védőzni felesleges,sokkal fontosabb 1 üregvédelem,és a rozsdamanót idejében kiszedni,de az aljához nem kell nyúlni
annyira feltem,h ezt mondod.akkor ez is ugrott.erre akkor ha jol ertem,fenyszorok nelkul legalabb 2-300ezer,es akkor meg lehet a futomuvet is beszopom.annyit meg mar nem er.akkor marad az,ami eddig van.a kis hyundai.koszonom a valaszokat,elkeseritettel,de legalabb nem ugrok bele marhasagba.
Oda vittem a Napos útra,a macskaszemet meg rajta is hagytam,engem nem zavar.
Ez nem jó? Mégis nagyobb.
Peugeot