Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokat használom az ipod miatt, a videókat szoktam vele konvertálgatni és egész jó, meg hát ingyenes, ami nagy előny. Bár nem épp egy villám
Ja neked nem megy akkor majd mi meglátogatunk
Ne mérgelődj már mindjárt itt a tavasz és lehet gurulni már.
még az híányzik éppen
A teljesítmény adót meddig kell megkapnom mert még nem jött semmi és már febr vége van?
Most nézem,jónak tűnik(Format factory).
Basszus,én még el sem próbáltam indítani. Október első hetében ment utoljára.
ja ja
cd betesz, beolvasás kimeneti formátum beállítás mp3-ra azt szijjja...ezt még a media player is tudja. amúgy minden ilyenre Format Factory!
Már megoldottam a problemet
Nekem nem. Régebben ezt használtam.
Itt es a hav reggel óta, most tart kb. 6-8 centinél. Múlt héten úgy terveztem, ma hozom haza a motoromat
Sőt, már a nyári gumi visszarakását is fontolgattam
Most még 3 nap ilyen időt mond.
Hű Sanyi te valami rosszat akarhatsz nekem. Trojai 1000re felvillant a riasztási ablak
Mi van a media playerel?
dehogynem. fél 5 ig
4db etz karbi valahogy rávarázsolni
media player
Nem lehet okosba megvenni ás megoldani?
ja és kb 500 as a vérnyomásom
na srácok multkor emlitettem ,hogy idei elsö menetnél elsö szitálás éreztem megvan gumi lapos volt ez jó is eddig aztán alapjárat egyenletlenség és alacsony fordulatszámbajok léptek fel ez is neg van DE ITT már nagy a baj elöregedtek a karbim gumi membránjai Zsolti mondaná LIKAS Tehát most vagy uj karbisor amiben szintén kitudja milyenek és meddig birják vagy egy szett gumi membrán Aminek nem irom ide az árát mert elég mérges vagyok és dühös inkább magamban tartom .Ugy hogy megvan mindennek a hiba forrása . .. ...