amikor mar mondtad,h csak te licitalhatsz ra,akkor mar sejtettem a 2 atirast. 980-at egyelore nem szantam erre.750-850 kozott gondolkozom,de ehhez meg el kell adnom a masik autot.mondjuk valoszinu azt gyorsan sikerul,mert alacsony arkategorias,azt szeretik.azert koszi.
Ja, és a vételár előre utalandó.
Nekem 1,5 hétig készítették előfele az adásvételit mire az átutalás után érte mehettem a Berlingonak.
akkor mákom volt.
kolléga legalább Pestig felvitt.
Onnan keleti-Győr gyárváros, és úgy haza a kocsival ami mozgott lábán gond nélkül
dolgozói licit. csak én tudnék neked licitálni.
Nem csak téged érdekel, így a 650 inkább 750 lesz szerintem.
2X átírás, mert megvenni nekem kell.(kb 150 e Ft)
árverezési jutalék: 10 e Ft
1 napom(fiz. nélküli szabi), mert érte kell menjek 8 e Ft + valami kis kaja és innivaló 2,5 e Ft
utiköltség debrecen győr szeged debrecen útvonalon. 1000 km, és szerintem meg se rúgható 1 nap alatt, így szállás kb. 10 pénz / éj
6,5 liter fogyasztással 65 liter benzin 23 e Ft
kuplung 100 e
a kocsi jó régen nem ment már, így az aksi tuti kuka 20 pénz.
összesen:
980 e Ft
Milla körül vagy kicsit felette kapni ilyen autót
A léghűtés kombinálva egy olajhűtővel, valamint jóval nagyobb olajtöltettel majdnem olyan jó mint a folyadékhűtés. A gyakori rövid táv és a városi üzem viszont jobban megviseli mint a folyadékhűtéses konstrukciót a sokszori felmelegedési fázis miatt és a sokszori hőingadozás az olajat is jobban igénybe veszi. Mivel az FJ-k többnyire túramotorként, hosszú távon üzemelnek (és nem sportolnak velük mert nem lehet) ezért az élettartamuk is hosszabb mint egy sportos motornak (pl:FZR) amit 20-30 ezer km-es használat alatt szénné nyeleztek egy csomószor.
A BMW blokkja egy nagyon átgondolt és az autóiparból átvett megoldásoknak köszönhetően kegyetlenül strapabíró(hosszúlöketű!) konstrukció amit szintén nem száguldozásra, hanem túrázásra és napi használatra készítettek.
a futomu nem jatek,letettem rola.annyit nekem nem er.inkabb akkor a thomas fele autok,azok is nagyjabol akkora arban vannak,es mukodnek. - tobbe-kevesbe
viszel 1 kasznist vagy hozzáértőt magaddal ha annyi a baja mint ami a képen látszik,és felsoroltam elhozod 500 -ért
itt hagysz nekem 300 at
Elintézem alkatrészestől kasznistól festéssel együtt
És akkor 8 ból megvan a kocsid.
szevasztok
Nekem 1,5 hétig készítették előfele az adásvételit mire az átutalás után érte mehettem a Berlingonak.
akkor mákom volt.
kolléga legalább Pestig felvitt.
Onnan keleti-Győr gyárváros, és úgy haza a kocsival ami mozgott lábán gond nélkül
Nem csak téged érdekel, így a 650 inkább 750 lesz szerintem.
2X átírás, mert megvenni nekem kell.(kb 150 e Ft)
árverezési jutalék: 10 e Ft
1 napom(fiz. nélküli szabi), mert érte kell menjek 8 e Ft + valami kis kaja és innivaló 2,5 e Ft
utiköltség debrecen győr szeged debrecen útvonalon. 1000 km, és szerintem meg se rúgható 1 nap alatt, így szállás kb. 10 pénz / éj
6,5 liter fogyasztással 65 liter benzin 23 e Ft
kuplung 100 e
a kocsi jó régen nem ment már, így az aksi tuti kuka 20 pénz.
összesen:
980 e Ft
Milla körül vagy kicsit felette kapni ilyen autót
700e. pénz
ha valakit érdekel hívjon
06202606399
Remélem nem zavartam.
Szorítunk !
A BMW blokkja egy nagyon átgondolt és az autóiparból átvett megoldásoknak köszönhetően kegyetlenül strapabíró(hosszúlöketű!) konstrukció amit szintén nem száguldozásra, hanem túrázásra és napi használatra készítettek.
Eneos motorolaj
a masik meg 210-ert,szinten kuplunggyanus+ meg vmi mas is van. eleg erdekesen hataroztak meg az arakat
az a 650-es erdekelne.mennyire vacak a kuplung,kibirna egy szeged-debrecen tavot,v azonnal cseres?
lehet veled valahogy beszelni,akar msn,skype,barmi,h ne nagyon offoljam mar szet a topicot, nem biztos,h mindenkit erdekel az en nyugom
itt hagysz nekem 300 at
Elintézem alkatrészestől kasznistól festéssel együtt
És akkor 8 ból megvan a kocsid.