Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmm.. fel kell keresnem a háziorvosomat! Hátha beutal ide...
amikor mar mondtad,h csak te licitalhatsz ra,akkor mar sejtettem a 2 atirast. 980-at egyelore nem szantam erre.750-850 kozott gondolkozom,de ehhez meg el kell adnom a masik autot.mondjuk valoszinu azt gyorsan sikerul,mert alacsony arkategorias,azt szeretik.azert koszi.
Mentem szunyálni
szevasztok
Ja, és a vételár előre utalandó.
Nekem 1,5 hétig készítették előfele az adásvételit mire az átutalás után érte mehettem a Berlingonak.
akkor mákom volt.
kolléga legalább Pestig felvitt.
Onnan keleti-Győr gyárváros, és úgy haza a kocsival ami mozgott lábán gond nélkül
Naná! Ahogy megbeszéltük. Thx!
dolgozói licit. csak én tudnék neked licitálni.
Nem csak téged érdekel, így a 650 inkább 750 lesz szerintem.
2X átírás, mert megvenni nekem kell.(kb 150 e Ft)
árverezési jutalék: 10 e Ft
1 napom(fiz. nélküli szabi), mert érte kell menjek 8 e Ft + valami kis kaja és innivaló 2,5 e Ft
utiköltség debrecen győr szeged debrecen útvonalon. 1000 km, és szerintem meg se rúgható 1 nap alatt, így szállás kb. 10 pénz / éj
6,5 liter fogyasztással 65 liter benzin 23 e Ft
kuplung 100 e
a kocsi jó régen nem ment már, így az aksi tuti kuka 20 pénz.
összesen:
980 e Ft
Milla körül vagy kicsit felette kapni ilyen autót
Helló eladó a motorom képek a fotogalériában!
700e. pénz
ha valakit érdekel hívjon
06202606399
Remélem nem zavartam.
ertem,akkor ezt is buktam.akkor nezelodok tovabb.
Jó éjt!

Szorítunk !
Jó éjt! Holnap megyek röntgenre,megmondják a tutit!
Az, csak teljesítményileg egy kicsit visszafogva és injektorral.
Most olvastam a GTS-ekről,azok is elmennek 100ezer felett. Az is frézi blokk ugye?
Nem. 2x3L idénre+jövőre.
Te nem tudsz licitálni, és a kocsi nem itt van, hanem Győrben. A kocsit ki sem tudták próbálni. Így nincs futómű és fék info sem.
A léghűtés kombinálva egy olajhűtővel, valamint jóval nagyobb olajtöltettel majdnem olyan jó mint a folyadékhűtés. A gyakori rövid táv és a városi üzem viszont jobban megviseli mint a folyadékhűtéses konstrukciót a sokszori felmelegedési fázis miatt és a sokszori hőingadozás az olajat is jobban igénybe veszi. Mivel az FJ-k többnyire túramotorként, hosszú távon üzemelnek (és nem sportolnak velük mert nem lehet) ezért az élettartamuk is hosszabb mint egy sportos motornak (pl:FZR) amit 20-30 ezer km-es használat alatt szénné nyeleztek egy csomószor.
A BMW blokkja egy nagyon átgondolt és az autóiparból átvett megoldásoknak köszönhetően kegyetlenül strapabíró(hosszúlöketű!) konstrukció amit szintén nem száguldozásra, hanem túrázásra és napi használatra készítettek.
Igazad van,de azt is jól meg kell nézni,valamikor az is lehetett ilyen állapotú.
Ha pécsi kocsik,akkor van pályám az Peugeot autószigetnél!(Javítás olcsóbb gyári alkatrészekkel.)
a futomu nem jatek,letettem rola.annyit nekem nem er.inkabb akkor a thomas fele autok,azok is nagyjabol akkora arban vannak,es mukodnek. - tobbe-kevesbe
Jó olaj elfogadható áron!

Eneos motorolaj
180ezerrel kuplunghibas 650-ert?
a masik meg 210-ert,szinten kuplunggyanus+ meg vmi mas is van. eleg erdekesen hataroztak meg az arakat

az a 650-es erdekelne.mennyire vacak a kuplung,kibirna egy szeged-debrecen tavot,v azonnal cseres?

lehet veled valahogy beszelni,akar msn,skype,barmi,h ne nagyon offoljam mar szet a topicot, nem biztos,h mindenkit erdekel az en nyugom
csak látni kéne
viszel 1 kasznist vagy hozzáértőt magaddal ha annyi a baja mint ami a képen látszik,és felsoroltam elhozod 500 -ért
itt hagysz nekem 300 at
Elintézem alkatrészestől kasznistól festéssel együtt
És akkor 8 ból megvan a kocsid.