Az aranyat is le lehetne festeni 70-80 ból,de az olyat kapott hátulról,hogy rátolta valamire az elejét ha megnézed a két hátsó sárvédőt teljesen össze van gyűrve ami arra utal hogy ott a csomagtartó fenéklemeze is és a dobok is össze vannak gyűrve.Húzatni kéne,meg a belsejét is tuti jól összevernék,ja és ha kell bele 1-2 fényszóró,mert még össze sem lehet taknyolni ha el van törve.Azonkívűl soha senki nem veszi ki azt a ragasztott hátsó üveget 1 darabban annyira feszíti a vas ,csavarodása h az első vágásnál valószínű h ripityává törik.
És csak imátkoznod kell h sikerüljön úgy megcsinálni a hátsó futóművet,ha nem állítható hogy ne nyalja a gumit
Ember bement a vendéglőbe és levest kért:
- Pincér! Kóstolja meg ezt a levest!
- Miért? Talán légy van benne?
- Nem, csak kóstolja meg!
- Netán el van sózva?
- Rendben,ide vele... hol a kanál?
- Hopáááááá!
Szédület mennyi roncs van! És hogy fényezik őket! Minden fasza,csak dől belőlük a füst,és kilátszik az ülés sin a küszöbön keresztül,kívülről. De sokat mentem az Omi után is. Sokszor csak megálltunk,kiszálltunk a kocsiból,de megnézni közelről már nem is kellett. Ritka volt ahol eljutottam odáig,hogy akkor indítsuk el. És amikor elindult,már fordultam is meg,el innen gyorsan. Nehéz jó kocsit találni! Alapból hülyének nézik az embert. Meg ennyiért mit akarsz? Kérdés elég sűrűn elhangzott. Nagy türelem,és kitartás kell hozzá. És egy nagy adag szerencse is.
en ugy szamolom,h 850-ert tip-top gepet lehet kapni.a 650-es kocsira ha az alkatreszeket megkapom 50bol(+40 huto),akkor max 110 jut festesre.akkor ezek szerint ez marad alom?
menynibol jonne ki egy komplett autofestes?
a grafitszurkenel zavar a jobb hatso nemtommilyen oszlopon az a rozsda.ritkan rozsdasodnak autok ott,kiveve ha vmi komoly oka van.pl borult.
+te menyniert vallalsz egy alvazvedelmet ebbol a rucskos anyagbol?nekem eddig 28-at ajanlottak az accentemre.
+ha mar festes,van nehany rozsdafolt a kis accenten.a szokasos kerekiv+ egy-ket pont az ajton.tudom,h latni kene,h arat tudj mondani,de ugy nagysagrendileg hogy keszuljek?mert konkretan ezen mulik,h eladjam,v megjavitsam es megtartsam.
volt egy ugyanilyen auto,mint az enyem,180-ert ihrdetve a csonti carnal.kepen,meg hirdetesben tuti joszag.elmentunk,meglattuk,tovabbleptunk.konkretan az ujjam atfert a kuszobon.ja es repedt volt a szelvedo,es az egyik elso lampa.az enyem meg most is sokkal jobb allapotban van,pedig rozsdal szeginy rendesen.hihetetlen milyen szep kepekt tudnak kesziteni a szarrol.
Nem akarlak kiábrándítani,de a motorháztető alatt látod mi van ?
Én sem. A szürkének a bal oldalát nem is lehet látni.Fényképen minden mást mutat,3 képből nehéz pontos árat mondani+ ott a kasznis munka ,szétszedni,összerakni.
Az árról meg annyit h nagyon mélyen a szalon,és egyéb fényezőműhelyek ára alatt.Kb 10 E/ elem,de ezt nem úgy kell számolni pl a bajuszdíszléc is elem,viszont csatlakozó elemeket is kell fújni,tehát ami kimaradna 1 küszöb 1 ajtó és 1 hátsó sárvédő,amit már akkor nem szabad kihagyni.Szóval ez 1 teljes külső festés.
Én ma voltam megnézni egy 124-es Mercit (nem tudom megmutatni mert már levették) dunaújvárosi kereskedésben(murvás udvar régi parasztházzal és kb 8 autóval )
Hirdetésben:rozsdamentes hibátlan állapotban, kifogástalan belsőtérrel óceánkék színben friss műszakival.
A folyamat: bemegyek-körbejár- -kijön.
jartam mar en is igy.8800-at fizettem 4megas netert+50TV csatornaert. bekotottek nalunk a tvnetworkot.4400-ert 25megas net+60 csatorna.felhivom a t-home-ot,h majd jol memondom az elofizut. lemondas menut kapcsolva megszakadt a vonal.no,mi a fene.meg 2x,ismet.jo,akkor valasszuk a szerviz menut.10 perc utan feladtam.legyen akkor az uj bekotes menu.nem vicc,2mp-en belul felvettek.mondom neki,meg szeretnem szuntetni az elofizum.csaj azt mondja,csak szemelyesen.ok,be a fekete sas utcaba a kozpontba.fel ora varakozasi ido.azt mondta abizti or,itt egy masik kis t-home pont,menjek be oda,ott azonnal fogadnak,mert mindenki idejon.bementem a kis uzletbe,2perc alatt sorra kerultem.mondom szeretnem felmondani az elofizut.kerdezi,miert?mondom talaltam kedvezobbet.o, hat nekik is van az ar egy ezressel csokkenne,es 5megas vonalat kapok!mondom neki,4400-ert 25megas vonalat kapok 60 csatornaval. azt kerdi az ipse,akkor nem igenyli az ajanlatot?valaszom:"SZERINTED?"
goyrsan megszutnette az elofizum,es hallkan megjegyzi,megerti,es neki sem t-home-os az elofizetese
A gazdája előttem mondta a bolond h menyire kell a pénz meg milyen gyorsan
És csak imátkoznod kell h sikerüljön úgy megcsinálni a hátsó futóművet,ha nem állítható hogy ne nyalja a gumit
- Pincér! Kóstolja meg ezt a levest!
- Miért? Talán légy van benne?
- Netán el van sózva?
- Rendben,ide vele... hol a kanál?
- Hopáááááá!
arany szinut megannyira se ajanlod?
menynibol jonne ki egy komplett autofestes?
a grafitszurkenel zavar a jobb hatso nemtommilyen oszlopon az a rozsda.ritkan rozsdasodnak autok ott,kiveve ha vmi komoly oka van.pl borult.
+te menyniert vallalsz egy alvazvedelmet ebbol a rucskos anyagbol?nekem eddig 28-at ajanlottak az accentemre.
+ha mar festes,van nehany rozsdafolt a kis accenten.a szokasos kerekiv+ egy-ket pont az ajton.tudom,h latni kene,h arat tudj mondani,de ugy nagysagrendileg hogy keszuljek?mert konkretan ezen mulik,h eladjam,v megjavitsam es megtartsam.
Én sem. A szürkének a bal oldalát nem is lehet látni.Fényképen minden mást mutat,3 képből nehéz pontos árat mondani+ ott a kasznis munka ,szétszedni,összerakni.
Az árról meg annyit h nagyon mélyen a szalon,és egyéb fényezőműhelyek ára alatt.Kb 10 E/ elem,de ezt nem úgy kell számolni pl a bajuszdíszléc is elem,viszont csatlakozó elemeket is kell fújni,tehát ami kimaradna 1 küszöb 1 ajtó és 1 hátsó sárvédő,amit már akkor nem szabad kihagyni.Szóval ez 1 teljes külső festés.
Hirdetésben:rozsdamentes hibátlan állapotban, kifogástalan belsőtérrel óceánkék színben friss műszakival.
A folyamat: bemegyek-körbejár-
Ez a fazon tecccik! Jól néz ki a kis plekó a lámpa fölött.
goyrsan megszutnette az elofizum,es hallkan megjegyzi,megerti,es neki sem t-home-os az elofizetese
mindennek meg van a maga sorrendje.