Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt vagy késöi reggelt !
jó reggelt skacok!
tettem fel az adatlapra
hirdetésröl van a kép én még nem fotóztam
Egyébként ez a kép nagyon ismerős. (a hirdetésekből, igaz Bakosi kolléga? )
Ha nagyjából képben vagy az javít a helyzeten de attól még drága buli.
A benzincsaphoz 3290 a felújítókészlet a Biker Worldben. (a 600/1000-é jó mert ugyanaz,Potiét most csináltam meg)
képeketakarunk az adatlapodra kamionszerelős, rdszerelőr, rd készenlevős, fzrmegvevőst!

valamint, benzincsap ecce nekem is elfolyta magát, de nem a csap maga, hanem a tankból belemenő benzincső egyből a csap fölött, mert el volt öregedve
Sziasztok!Tudom hogy tilos pasztázni a tömítéseket.Teherautó szerelő vagyok 15 éve,de soha nemvolt dolgom 4 ütemű (műanyag rakétával).
csak 2 ütem lásd RD-80 .megbízható kis moci tavaj 5000KM mentemvele,összeszerelés után(120000ft volt a felújítása).
Megszerettem a Yamahákat ,az fzr-250-et megsajnáltam gondoltam őt is felújítom,benzincsap folyik
Van még hely a motorgarázsodban ennyi kinézett gép mellett?
ilyen nagyonhétvégi hobbigépnek lenne jó, de arra nagyon beállítanám a többi mellé a motorgarázsba
és uyganannyiba is kerül mint egy maihoz
Hogy nekünk.........
éss ne higgy az olyan surmó vidékieknek, akik aszondják nincs semmi, meg hónapok hozzá az a semmi is minden van, 1-2-3 hét, de sok új motorhoz is annyi
Max. gyűjteménybe. (a hangja az fasza)
nem, az nagyon nem, sőt, az már 10 éve hibahatáron túl volt sőt, akkora kompresszióval csoda ha elindul
Tiszteletem. (hogy megvetted ilyen állapotban, nagy bátorságra vall)
Ha azt mondom hogy a 9-10 bar a még épp elmegy kompresszió? (olyan12-13 körül kéne lennie jó állapotban)
Nos: a költségek elég meredeken fognak emelkedni ugyanis nem olcsó játékba kezdtél. Ez a jelenség (a kompresszióhiány) igen könnyen 100-150e de akár 250e forintnál is végződhet.(bár ne legyen igazam)
A Hermetiket hagyjuk (szerintem már beszerezni sem lehet) nem dolgozunk a hengerfejnél ilyesmivel, pláne nem olyan gépnél ami ekkora fordulatú. Elgondolkodtató lehet az, hogy miért(mitől) fúj ki a hengerfejtömítés mellett (nem jelent jót).
Ami jobb hír: benzinpumpát bontottan találhatsz hozzá 8-10e körül és bármelyik FZR-é jó hozzá (amelyik nem a tankba van építve).
A benzincsappal nem tudom hogy mi a baj, de ha elmondod akkor többet tudok mondani.
Honnan tudtad h ez tetszeni fog?
Az első két jelenet kúva jó
az utolsót meg már próbáltam
soha szebb reggelt!