Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó éjt
Én is elteszem magam holnapra.
Jó éjt !
Na joccakát mindenkinek mentem ágyikóból sasolom a focit.
nem csörög nem kopog veszi alapot ac nélkülis teletankal
Szép! Van itt is egy 250-es! P071 Tamás barátunké! Biztos örülni fog ha megtudja,hogy többen lettetek!
Mostmár 2 db 250-es van. Az egyik Potijé, másik pedik Optijé.
Legalább P071nak nem lesz kisebbségi érzése még 1 kisfrézi itt.
igen, az simán elképzelhető.
Reméljük azzal a gond, mert egyébként a motor 3X ennyibe áll meg mire felújítod.
tudtam volna venni egy FZR 1000-t de féltem rögtön ijen kategóriával (ezredes)kezdeni!
130000ft. kicsit levan harcolva .idomok rögzítései néhol töröttek,
gumik 60%,nincs ac,indult és nem sétál az úton.csak nyomja avizet a hengerfej alol mind a 4 hengernél,és a párát a kipufogón.
Azt mondta a szerelő hogy lehet ezért ijen a kompresszió
Igen ezen azért kényelmesebben elférsz
Jó kis vas volt. Bár sokat nem mentem vele,mert becseréltem a nagyra,de szerethető. De azért nem bántam ám meg a cserét!
Nosztalgiázni akarsz Sanya?
Van képed a mociról?
YAKOMOTO BT.7628 PÉCS KOMLÓI ÚT 229
Telefon: 06-72-238-994
Ők mindent meghoznak hozzá,és van 1-2 bontott motyó is,ha jól emlékszem.(hengerfej....stb) Jól szerelnek,nem olcsók,de becsületesen dolgoznak. Csövi motorját is Ők csinálták,és nekem is volt egy kis fzr 250-es,az is jól sikerült.
Nagyon nem.
Hátha egy beállítás és némi törődés meghozza a kompressziót.
Megkérdezhetem mennyibe került a rizsrakéta?
érdekel az elérhetőség .Köszi
na jó éjt srácok eltolom a bicajt mára.korán volt reggel.
Háát! Nem a legjobb. De ez egy szelepcsiszolással,állítással feljebb mehet,de majd Ábrus biztos hozzá fog szólni,Ő nagyon érti.
Ha érdekel,van egy elérhetőség,Ők mindent meghoznak hozzá.
most is 6500+szelep dekni tömítés 6200.
6 és 7 között van a kompresszió ,az jó?
Ezen az úton is jártunk ősszel a csapattal. A tali után is volt egy frontális ütközés kb1 hét múltával motoros-személyautós.
Mikor megvettem a motor tőlük vettem gyertyát, légszűrőt, láncsprayt, és kb. 20 %-al hagytam ott többet mintha a neten megrendeltem volna és házhoz hozta volna a futár.
4 gyertya 12500 Ft volt.
Van hozzá minden! Csak 2-3 hét mire megjön,de csak gyári motyó. Asszem a hengerfejtömítés tavaly előtt 6500ft körül járt.