Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elnézve a kommenteket ott is javasolnak neki oltári nagy baromságokat,tehát lehet hogy most sincs előrébb.
De hát ha ő már csak egyedül a motordokiban (akitől olvastam már egyszer-egyszer ökörséget) bízik akkor legközelebb is őt kell megkérdezni.
a múltkor a Gyulával már mi is beszéltünk az olaj témáról és megállapodtunk hogy mindenki mást használ. vitázni sokáig lehetne hogy miért ezt vagy azt de felesleges!
Lövök majd 1 képet tele van csavarokkal
Lehet a fele állítócsavar
Ha nem fog eladom
Az árát elkártyázom elgépezem megiszom rulettezek elkurvázom,kábítószert veszek meg füves cigit

ÚÚÚÚÚ ennyi minden már ki sem telik
Nem fog. A tiéden van állítócsavar a kosár közepén?
De mégis kik azok akik a legjobb tanácsot adhatják akik mindennap használják és ismerik minden rezdülését, vagy aki felcsap 1 könyvet vagy a guglit és abból kiolvassa ami oda le van írva. Én is először itt kérdezek és ha nincs válasz akkor jön a gugli de itt eddig mindenre választ kaptam.
Jó hát, nincs azzal baj. Én igazából még rossz olajjal nem találkoztam,bár Liqui Moly-val sem.
Neked/nekem jó lesz a Castrol
De akkor én most hisztizek! !
Az ősszel mikor letettem éreztem h már megint kezd csúszni. Pedig nem sokkal előtte cseréltem ki a rugókat,és olajat is .
Kb 1 E km -ig jó is volt.
Akko most mi van ? ? ? Ennyitől nem hiszem h elgyengül a rugó,habár véknyab volt mint ami előzőleg benne volt,de nem volt rövidebb az új a réginél
Ha kisüt a nap kezdhetem előről
És ebbe lehet Ábrus mester is bele fog golyózni ( feltéve ha segít)
Nézd ha úgy vesszük akkor nem vagyunk szakmai oldal és én is mondtam már számtalanszor hogy nem vagyok szakember.
Sztem jó az! Egy szezont kibír az is. Hajtani meg úgyse hajtom.
Puff mikor elesett
uff
uff mondta az indián!
Pannóniás kollégákkal is sokat vívtunk, hogy milyen olajat bele és milyen arányban
szerintem mindneki azt használ amit jónak hisz és gondol és ennyi tömören egyet tudok mondani amit soha többte motorba LIQUI MOLY inkább étolajat neki de ilyent soha
Vagy egyszerűen csak szereti keresztcsontig bedugni a nyelvét más seggébe. Én azért megjegyzem, hátha legközelebb ez a fórum lesz az amiben csak és kizárólag megbízik.
Valami baj lehet velünk ha nem hiszi el amit mondunk neki
Kérdés volt nem állítás
De a 2.mondatból rájöttem
Mondom aki nem jött rá.
Hár azt az olajszűrőtől kell megkérdezni. (vagy Böccytől)
Csontkovács?
ja, tényleg hány olajcserét bír ki egy olajszűrő?
na csak lesz itt valami az olajkérdésből ugye mondtam