Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A sérült menetet lehet kiigazítani csavaron és az anyában.
18-19 kozott szabalyoz le
Engem sem érdekel. . .
Viszont én a bajnok csapat városában lakom.
vagy nem zar a kipufszelep,es a benya szokik,kesobb meg berobban.
menet reszelo?ezzel szeded ki a menetet valahonnan?de mire jo?miert kene egy menetet tonkretenni?
eloszor azt hittem menetmetszo,de nem az.mi ez?
semmit sem valtoztal
tegnap du, amikor szereltem az autot kicsit furan neztek ram.nem ertettem miert.aztan amikor elmondtam asszonynak elkezdett rohogni.mondom mi van? valasz:
"kepzeld el azt,amikor egy faszi egy hetes borostaval szakad ruhaban ul egy autoban,matat a kormany alatt egy koteg kabellel"
azt a peugeot-ot kidobtatok,v csak oda parkoltatok?en mindig felek kuka melle allni,mert meg azt hiszik,h kidobtam az autot,pedig csak parkolok
Ilyen állapotban ennyiért ez teljesen rendben is lenne Magyar rendszámmal.
De Ő azt szereti.
Jó, de pelenkát cserélni az öregen nem okvetlen kell egy ilyen fiatal és értékes teremtés, kár elpazarolni az ilyet.
Sok dolog van még ami undorító, nekik nem az.
Undorító.
Gondoltam hogy ez lesz: ha a faszi az idősebb akkor ez teljesen rendben van így, míg fordítva árulás-csalás-kihasználás és katasztrófa.
Itt nincs szó pénzről, mind a kettő átlagember rendezett körülményekkel.
Bár speciel én tudnám élvezni ha leszek 60 éves és 25 éves csajom lenne
Az tök más. Kriszta aranyos, csövinek meg Hondája van és azt hazudja hogy van FZR-je.
Átvehetem ha gondolod
Elképzelhető.
Épp tegnap volt a Tv-ben, hogy egy 117 éves faszi elvett egy 26 vagy mennyi éves lányt...
Persze az ilyen kirivo esetekre vonatkozik 20-40 év közti esetek
Álltalában valamelyik gazdag és azt szokta a másik fél szeretni de nagyon
Azaz őszintén szeressék egymást?
Persze normális hát nézd Csövi és a kis aranyos Kriszta ,
Szerintetek normális az hogy egy 37 és egy 62 éves ember összejöjjön és együtt éljenek,szeressék egymást? (konkrét eset a környezetemben)