Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt viszont nagyon szépen süt a nap.
Nálunk még hideg van -1 fok,és valami dara esik.
Igen! Majd beállok kapuba!
Sziasztok! Szia Sanyi! Jössz focizni?
Sziasztok!
Napot mindenkinek te minek mész ma is ? szolj be ,hogy te ma nem érsz rá oszt jovan
szasztok tegnap egész jó volt a nap, Én tanítottam be egy srácot kasszára. ma már ittam tejet, úgyhogy kijelenthetem, hogy meggyógyultam

itt mi a a szitu? mindjárt indulok ám melóba, csak belestem
ma még csak vasárnap van.
boszorkányság!
képzelj el egy fzr vázat flexszel feldarabolva :D
itten pöstön mölött jó idő van mingyá gurulok is 1 et
. . . . . . . . . . . . . . . ... . . . .
jó reggelt
kedden már tavasz lesz... hol a jó idő?
hát már most jól indul a napom köszi nektek!

amúgy jó reggelt mindenkinek!
Egyébként gondold végig mielőtt sértegetni( ) kezdesz logikusan gondolkodókat!
Lássuk a tényeket:
Nézzük meg az elkövető bőrének színét, erősen nem fehér de még nem is fekete=kisebbségiszínű.
Az elkövető ilyen külső jegyekkel ellátva szerel egy motort és vigyorog.
-Kérdés: szokott az etnikumnak motorja lenni? (pláne ilyen szép állapotú)
-Megállapítás: nem, tehát logikus hogy most lopták.
-Kérdés: de miért lopták el?
-Megállapítás: Mivel motorozni nem tudnak (az agytérfogatuk mérete és kapacitása miatt ez természetes) ezért összeraknia felesleges, tehát szétszedi.
-Kérdés: Miért szedi szét?
-Megállapítás: Látásuk és minimális mennyiségű agysejtjük képessé teszi őket a színesfémek felismerésére és megkülönböztetésére, a kisfrézi pedig vastag aluvázzal és lengővillával rendelkezik, tehát haszonlesés céljából.

Körülmények felmérése:
-Kérdés: hol történik a jármű bontása?
-Válasz: magas átlátszatlan lemezkapuval határolt külterületen, a háttérben szakadt és értéktelen gépjárműroncs, valamint a bontott és egyéb hulladékokkal megtelt szemeteskonténer és az igénytelen környezet, amely tipikus jellemzője az etnikum élőhelyének (fészkének) amelyben otthonosan és rutinosan mozognak.

Egyéb megállapítás: érdemes megfigyelni az etnikumra jellemző sunyi alávaló tekintetet és a haszonleső vigyorgást, ami egyértelművé teszi hogy ebben az esetben minden kétséget kizáróan bűncselekmény van folyamatban ami teljes mértékben elítélendő az érvényben levő etikai normák szerint, tehát mielőbbi beavatkozás és pofánverés szükséges.
SUPERBIKE!
Hát mondjuk igaz ami igaz

Jó reggelt! (habár ezt írhattam volna hajnal 2 kor is)
köcsög
Regggelt!
"Mért van az, hogy mindig én kelek a legkorábban?"
A kép címe: A cigánygyerek bontja a frissen lopott motort a romatelepen.