Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok gond van a V2 -vel. A hátsó henger hűtése nem a legjobb, emiatt kegyesen kell vele bánni, nem lehet agyon gyalázni. Ilyen kicsibe szerintem nem is találsz. Egy henger
Kellene venni egy 125-250 ccm, V2-es, 8 szelepes hobbi endúrót.
inkább felejtsd is el!
na itt a jó link. link
Qray nem érdekel esetleg?link
Merci előzmény.
nem.ez volt,amitol menekultek
es mennyire megbizhatoak?mert lattam az omegaban nem bizol,gondolom oka van.olvastam nepiteleteket a vectrarol,fele az egbe dicseri,masik fele meg azon sir,fel millakat koltottek felujitasra.adagolo pl legolcsobban neten 140-ert lattam felujitottat.v mas dizelesnek is ennyibe kerul?konkretan itt van egy vectra tolem kb 1 km-re,es lehet atugrom megnezni.
link
jo munkat!majat kuldjel!
Lemegyek a garázsba,piszkálom a kocsit egy kicsit.
nálunk se hó se napsütés csak kemény hideg!
Sziasztok! Itt nem süt a nap,esett a hó késő éjjelig. Hideg van,és havas minden. Nem is ez a baj,hanem a locs-pocs ami utána lesz.
és?meg is vetted vagy sem?
nekem A vectram van de tökéletesen meg vagyok vele elégedve!a hvernak van B de még tőle sem hallottam panaszt rá.ja és aránylag olcsó hozzá az alkatrész! "opel sose kopel!"
Ott a Merci a háttérben amit néztem!
Jó reggelt, süt a nap!
Sokkal értelmesebb választás.(ha valakit kötnek az anyagiak)
hogy mondhatsz ilyent egy Fzr-re?! "kohószökevény" ezt megjegyeztem!
jóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt Magyarország!
persue mondd meg, sőt, én még valami papírt is írnék, amit aláíratnék az üzletvezetővel, vagy akárkivel, hogy kik jelentek meg... Nem nagy cucc, csak kedvesen, főnök aláírnád, hogy én és a többiek itt voltunk? csaak a biztonság kedvéért
Mond meg nekik ne hagyd magad.
Mindjárt kezdődik a "meeting", de persze a fele társaság nincs sehol...de ha nem jövök el, akkor elkezdenek geciskedni...de ha megint nem jön el egy csomó ember kiverem a balhét!
Jó Reggelt. Irány haza.