Na most értem haza meccsről kimentem végre fél év után. Nem bántam meg 0-2 elindultam haza de haverokkal még 1 kicsit dumálgattam és ott ragadtam. De megérte jó volt. . . .
Azt azért elmondom,hogy nem adok pénzt az üzemanyagért. Nem kizökkenteni akarlak,vagy lebeszélni,de a dízel tényleg nagyon meg kell nézetni,és a km óra állás alapból felejtős. Az hogy hidegen pöccre indul,az egy dolog. Attól még a turbó szar lehet,és az is 100 ezres tétel lehet. Tehát csak is szervizben állapotfelmérés mellett szabad belevágni,és még akkor is benne lehet. De döntsd el Te. Omega van osztrák papiros olcsóért. Mielőtt veszel,tájékozódj ezen a téren is. Ami nekem van,97' decemberi,450-ért vettem,de már volt hátsó ív rajta cserélve,és ha hibátlan szép kocsit szeretnék belőle még 250 ezer biztos rá tudnám tenni. Pedig szép,és jó kis gép.
Itt egy donornak való:Omega
ooo vazze erre nem is gondoltam.igy akko valoban nem kell fel millat kiadni javitasra,hanem veszek rajta 5 osztrakot,es kesz.na megint kedvet kaptam a dizelhez
te ábrus a 250 es fzr eden mekkorák a tárcsák nem 320 as és még lapos tárcsa fajta vagy a hajlitott ? csak mert itt valaki árul ilyent és az nekem is jó lenne ha ilyenek én ugy emlékszem ilyesmik de .....
Itt egy donornak való:Omega