Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyenlőre én meg kussolok nem akarom elszolni magam de lehet lesz egy karbisorom nagyon ocsóért 10 alatt de egyenlőre még halkan jegyzem meg
azért amit ittt irtál a keverkcsavarok helyzetéről én csinálnék egy normális beállitást nekik meg átnézvel minden fuvokák meg tűk hol vannak és utána egy szinkron szerintem jobb lenne
Most hogy mondod én is jobban szeretem a lendkerekes sífutógépet.
Volt nemrosszfajta mágnesfékes szobabicaj de én sem szerettem mert olyan érzés volt hajtani mintha tengelyig érő lekvárban kéne bicajozni.
Szundiztam egyet délután. Most megyek sétálok,mondom bot nélkül! Majd leszek.
Garázsban tartott szervizkönyves?
Én megtaláltam. Köszi,de ez nekem ne jó,mert nincs rajta lendkerék elöl. Olyan jó csak ami elöl rendelkezik egy legalább 13kg-os lendkerékkel,és direkt meghajtású,lehetőleg bordás szíj,vagy lánc. Ez a lendkerék biztosítja az egyenletes tekerést,ami nagyon fontos,pláne azén mostani helyzetemben. Azért nagyon köszönöm.
Sanyi!
A szobabicikli amiről beszéltem, egy goldensport GS570-es típus.
(törésmentes, kevés kilométerrel, nem dohányzó, özvegy állatorvostól) Sajnos képet nem csináltam, viszont a neten sem találok róla semmi információt.
Szólhattál volna előbb is , ahhoz van zsír új zselés akksim xD mármint, nem új mert régóta áll. Lehet már nem is jó Ami a fizibe volt még nem tudom mi lesz vele... lehet megpróbálom deszulfátmentesiteni, talán akkor jó lesz , de.. áhh nemtom
Pupukával mi van? Megmaradt a munkahelye?
Ja! És 450-be került.
Én meg nagyon örülök az Ominak! Nem gondolnám,hogy később sok gond lenne vele,ilyen futásteljesítményt sztem bírni kell neki az idők végezetéig. Pláne,ha még vigyázunk is rá. Szép,nagy autó,beférek kényelmesen,és ami nem mindegy, a Vicusnak is nagyon tetszik!
Ha valami nagy gebasz lesz vele,veszek egy papír néküli osztrák darabot 100 körül szokott lenni,és az idők végezetéig lesz hozzá motyóm. A többit meg kiárulom belőle. Nagyon sokan ebből élnek mostanság,és nem is rosszul.

84-es autó.. de remélem még sokáig bírja
Régi akkuval micsinálsz?
érdekelne. . . (robogóba még jó lesz alapon)
Sziasztok!
Mindkét cucu meghótt. Kicsináltuk őket!
Nah szevasztok Kicseréltem az akksit. éééss megéltem azt,hogy szebben jár és indul mint valaha... fenomenális érzés, de közben idegesítő ,hogy egy rohadás akksi szopatott ...
Olyan 10-15 év múlva?
(mer postásvagy)
A dizelt én is próbáltam,azért tudom , hogy hihetetlen menyit lehet vele szopni.De én ezt a gázra írtam
ha kidől alólam a Golfi akkor benzines lesz a következő
valami kis ccm-es
Én meg konkrétan csináltam is.
Régebben többet mentem mint most de ha azt számolom hogy a Mitsubishi fogyasztott 6l gázolajat vegyesben, a Rönó meg 7l-t akkor tényleg nem éri meg. (bár akkoriban még kannáztam a gázolajat)
Sokat olvastam utána.Arra a döntésre jutottam hogy havi 1000 km nél amit én megyek nem éri meg még ilyen benzinárak mellett sem.
Ez persze csak az én véleményem,de beleszámoltam mindent,még azt is hogy a végén nehezebb kiszállni belőle
megyek javitgatom kicsit a belteret a matildnak,kesobb meg leszek.
ez visszalepes lenne.a mostani autom 96-os.most neztem meg egy 96-os vectrat.vegyes erzelmekkel hagytam ott...
eloszor is:
az auton mar lathatoak a kor jelei,eleg eroteljesen:pontszeru feluleti rozsdasodas,muanyagok kifakultak,hegesztve,ragasztva voltak.a potkereknel eleg sok rozsda,ulesek kikopva,kiszakadva,kormany malik.
masodszor:a kocsi 3 honapja ott all.1 hete inditottak be utoljara,szar az akksi benne,ennek ellenere poccre indult.fustolni nem fustolt,a kipufogo szaga nem olajos.most csereltek benne legtomegmerot,meg miegymast,fullos felszereltsegu.
harmadszor:beszamolnak az en autom 300-ba.
konkluzio:ha erre cserelnem,lenne egy dizelem,de ugyanugy rohadna,mint a mostani.
szoval az autovasarlas elnapolva,gyujtok meg penzt,aztan majd kesobb meglatjuk mi lesz.az autot meg meghirdetem aranyarban,hatha elviszik.
na mostmarjol szetoffoltam az FZR forumot
Van 1 autószerelő ismerősöm.Ő is sokat piszkálgatja a gsi asztra motorját,több ,kevesebb sikerrel.Ő is mindig hihetetlen fogyasztásról számol be,és valami mindíg kifekszik a motorban Az apja is szerelő.
Festettem már náluk autót.Beszélgettem az apjával, és végül is neki köszönhetem h újra kezdek komolyabban ráállni a fényezésre.
Volt egy jó mondata amikor beszélgettünk arról h menyire lehet megélni az ő és az én szakmámból. :
-Hidd el,legjobban a hülye emberből lehet megélni,abból amelyiknek van pénze.
És akkor kezdte el mesélgetni h sokszor beugrik hozzájuk egy-egy tuning őrült,aki semmi pénzt nem sajnál pár lóerőért pluszban.
És aztán jött az optikai tuning része a beszélgetésnek,kiderült h sokszor spojlereket rendel,motorháztetőből,hátsó sárvédőből, vágnak ki darabokat.
-És nem tudja ki szokta lefesteni. . .