Sziasztok!
Sokba van a motor az biztos.
Még egyben leszek,mozgok és tudok dolgozni nem fogok lemondani a motorozásról,ezt most nagyon igy érzem.Az a pénz ami megmaradna havonta ha nem motoroznék töredéke örömöt nem okozna mint mikor nyeregbe szállok.És ez megy 22éve..
Mi is ott szoktunk nyaralni minden évben 1 hetet. Van nyaraló egy barátomnak,Tőlük béreljük. Nagyon baráti áron megy,és vihetjük a kutyát is. 40-ből kijön a hét 3 fő+ kutya. Kétszintes nyaraló saját udvarral,és nincs más csak mi. Igaz nyugodt helyen van Berényben,de nekünk már az kell.
Pedig ha nem hajtják meg hidegen hanem megvárják míg meleg lesz az olaj akkor baromi hosszú életű és agyonüthetetlen konstrukció. Akár 100e km-t is elmegy generál nélkül. Én szeretem.
2005 ben gs 500 akartam de lebeszéltek és hála isten álitolag sok hiba van velük itt a sportmotoron van egy ismerösöm Bálint neki is az volt szar volt elégé mindene akkor van egy a baráti körömben is csak az gs 250 de nincs hajtval 53 éves a gazdija de nála is már blokk csere volt álitolag olyan szinten kopik ell a blokk belsö hogy szinte mindent cserélni kell
a forgalmi vizsgám egy kawa er5n-en volt már, meg az utolsó két órán azon vezettem. Baromi nyomaték van alul, csak az nem jött be,hogy rázott alapjáraton.
Sokba van a motor az biztos.
Még egyben leszek,mozgok és tudok dolgozni nem fogok lemondani a motorozásról,ezt most nagyon igy érzem.Az a pénz ami megmaradna havonta ha nem motoroznék töredéke örömöt nem okozna mint mikor nyeregbe szállok.És ez megy 22éve..