Én is csak 1-2e km-t mentem évente de eladni nem érdemes,annyit nem spórolnák vele hogy az bármire is elég lenne.
Ház megvan hét éve (hitel is még 17-re) de az mellet még az öreg autóra és motorra marad annyi hogy üzemeljenek. (nálunk sincs se cigi, se pia, se nyaralás, se semmi )
persze saját ház nagyon jó tényleg de hogyan mindenről lemondani azt meg mikor kész lesz a ház a sok agy forgástol meg idegeségtől agyvérzést kap az ember mert amit szeret még arol is lemondott
Hát nem tudom. Nagyon sokáig vártam erre az öreg gépre. Nem vagyok hajlandó eladni,megválni tőle! Ha nem lesz pénzem benzinre,akkor simogatni fogom. Ha eladnám,tuti az életben még1X nem tudnék venni. Tehát valami megoldás kell! Mondjuk októbertől márciusig kivonatni a forgalomból. Máris fele a bizti,és teljesítményadó is. Nagyon meg kell fontolni az ilyen döntést.
én is szeretem de mondtam a páromnak hogy ha kell eladom.nem sok pénzt kapok érte de ez van.de ő nem engedi.tudja mennyit jelent nekem és ezért nem engedi.de különben ez az egyetlen hobbim.nem iszom nem dohányzom és nem járok el hétvégente sehova csak nagy ritkán egy üccsire és így kevés a lóvé.
az baj ,hogy nagyon de nagyon szeretem a kis fzr t de ha eladnám vagy lemondanák rola az szerintem összetörne belülről bizotsan de tényleg borzaszto már amit művelnek nem tudom mit lehetne csinálni Erről is mondjunk le a fas...m kivan már velük
nálatok ja.de most ha eladom az enyém kapok érte 250-300 körül.abból megint mit veszek?ezt legalább ismerem tudom hogy jó rajta minden.de ha veszek egy másikat ebből az is öreg lesz és bele sem látok.
hát ez az.és azt mondták a múltkor hogy a benzin ára lehet akár 500ft is! és igen ez már kurva drága hobbi!én is elgondolkodtam ezen mert szeretnék egy saját házat is venni de a kettő együtt hát necces. nem tudom mi lesz itt...
régen oda álltam az etz vel a kutra 1000 ért telenyomtam söt még maradt is de az az 1000 res többet ért szerintem mint most a 6000 amivel szintén megtankolom tele (de már nem sokáig ha igy megy )Hozzászolás vélemény?
ez amugy tényleg érdekes elgondolkozást jelent vagyis nálam mert ténylegesen gondolkoztam rajta hogy imádok motorozni DE sok munka végett tavaly is alig mentem pár ezer km ert tehát müszaki vizsga 1 évre leosztval + sulyadó+ évi kötelezö csere cucok olaj szürő stb stb . meg tankolni lehet 400 forintos benzinből kitudja mi lesz itt és akkor arra jöttem rá ,hogy ez nem drága hanem kurva drága Most viccet félretével komoly elgondolkodás ez már szerintem
hát ja de ha belegondolsz az üzemanyeg sem lenne ilyen drága ha ez a k..va állam nem tenne rá ennyi adót.és ez a b..i se csökkenti pedig ezt is ígérte a kampányán!
Ház megvan hét éve (hitel is még 17-re) de az mellet még az öreg autóra és motorra marad annyi hogy üzemeljenek. (nálunk sincs se cigi, se pia, se nyaralás, se semmi