Yakóhoz nem tudtam odaérni,mert későn végeztem. Marad holnapra. Megjött a motorborítás,és holnap megyek a szíjtárcsáért.
Szóltam a légszűrő miatt is,de még nem jöttek meg a motoros dolgok. Majd szól azt mondta.
de mivel most ide beirtad,tobb,mint 10 emberhez eljuttattad.rajtad nem mulik
szamoljunk.1 ember elkuldi 10-nek.abbol a 10bol olvasas nelkul kitolri 3.a maradek 7-bol 3 olvasas utan.3 tovabbkuldi,de nem tartja be.1 betartja.tehat a 3000000 emberbol lesz 3000...
vettem jóféle hamisított ceruza akkukat. Sony
csomagon magyarul: forgalmazo: Sony Hungana Kft.
mindenesetre 1,5 órát töltöttem 2 párat, és a fényképező 10 képet simán csinált bekapcsolt vörös szem efektus mellett, és a piktogrammon még nem ment lejjebb a töltöttség.
4000 mAh-s, de persze jó ha harmadát tudja.
viszont a pár 500 Ft volt.
a kérés az volt az emailban, hogy 10 embernek küldjem tovább...
aztán végigvezették, hogy 3 millió emberhez is eljuthat ez...feltéve, ha mindenki 10 helyre továbbküldi... én kapásból nem küldtem tovább, tehát bukik a rendszer..
egy "termelő" mondta nekem
csak így:
ismerősöm tud hozni fehér bort és vöröset is
Én tegnap megtankoltam a szarvast.
16 e Ft.
de ha 3 millióhoz eljut és mind betartja, szerintem akkor sem lehet elérni vele semmit
Szóltam a légszűrő miatt is,de még nem jöttek meg a motoros dolgok. Majd szól azt mondta.
szamoljunk.1 ember elkuldi 10-nek.abbol a 10bol olvasas nelkul kitolri 3.a maradek 7-bol 3 olvasas utan.3 tovabbkuldi,de nem tartja be.1 betartja.tehat a 3000000 emberbol lesz 3000...
Csá!
csomagon magyarul: forgalmazo: Sony Hungana Kft.
mindenesetre 1,5 órát töltöttem 2 párat, és a fényképező 10 képet simán csinált bekapcsolt vörös szem efektus mellett, és a piktogrammon még nem ment lejjebb a töltöttség.
4000 mAh-s, de persze jó ha harmadát tudja.
viszont a pár 500 Ft volt.
mekkora mikor a harizsnya szárai lebegnek a szélben.
aztán végigvezették, hogy 3 millió emberhez is eljuthat ez...feltéve, ha mindenki 10 helyre továbbküldi... én kapásból nem küldtem tovább, tehát bukik a rendszer..
RAJTAM MÚLIK A BENZINÁR STOPPP?