Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

öhm, a mennyiségi csavarra nem azt adagolom,hogy mennyivel többet kapjon? Mond, azt ,hogy de.. me eldobom az agyam... annak ellenére, azt is szétkaptam, és hát, az ucsobba más az a csavar szar. Viszont akkor most leszedem a karbit. Aztán nekiállok annak amit mondtál
Te Zsóti! Május 1-re hivtad a csapatot, de akkor van Kunmadáron a zárónap
Vagy elmegyünk szombaton?
Nem ilyen mert ezek alapjárati fúvókák.(bent van az úszóházban) Kúpos csavar lyuk nélkül.
De a csavarral nem szoktak variálni semmit mert nem érdemes.
Ha majd egyszer befejezted a pénzfeldobás alapján való porlasztóbeállítást és végignézted azt amit mondtam, akkor lehetne előrelépni érdemben.
itt már nincs fenn. Otthon megvan, csak most suliba vagyok, azt itt nehézkes a töltögetés De asszem ez lesz a gond, nem hiába tért el a többi a negyediktől. Most már barátom a googléé, mert előbb rosszul kerestem. Nekem egyáltalán nem olyan a keverékcsavar félépítése, mint amiket találok. Egyáltalán nem egy henger, a menet alatt ami lukacsos. Inkább egy tű szerű cucc, a menet alatt... ha így nézem, nem is csada ,hogy rengeteget kap, mivel az a tű baromira nem fog vissza szinte semmit... Valaki úgytünik már gányolta,HA valóban ez nem belevaló Otthon kiderül minden.
asszem itt már nincs meg
Ilyesmi való bele? nekem a 4.-nél hasonló a feje, mint ami a képen van. pedig ez Keihin karbi.
Nah hali. Valaki tudna mutatni olyan keverékcsavart ami fizi karbiba való? Valami nem stimmel, google nem akar a barátom lenni, de ahogy nézegetem, ezekbe rövidebb tű van mint amiket látok googléba...enyémbe meg jó hosszú tű , lehet nem is belevaló? A 4.be más fajta van, még mondjuk azt nem néztem milyen, de ott egyedül őzbaran a gyertya..
Ábrus várd a csávót aki 2x csenget. Elnézést de csak most sikerült.
Kis köbcentis géppel hamar meg lehet érezni,ha rágós a benzin,akkor nem úgy megy.Egy jó ezres pálinkával is elmegy.
Gyenge volt a Simo
Oil kút,az eddig bejött,árban is jó,meg a motor is szereti,Ábrusnál is van egy,ott tankoltam mikor hoztam el a gépet,5 liter körül evett,persze ez köszönhető Ábrus precíz munkájának is!
Shellnél Simóval tankoltam utoljára kb.14 éve,drága és csak a péntek esti töltés után érdemes tankolni,akkor még friss a benzin.A Totál meg gázolajjal hígította a benzint,sógornak egy óráig pucoltuk a karbiját hogy haza tudjon menni,utána a kezünk gázolajszagú volt.Be is csődölt a szegedi,már rég zöldségnagyker van a helyén! Az Ömv is silány,jöttem ki onnan Simóval,azonnal éreztem hogy gyenge a benzin,nem úgy ment vele.
"lampanal viszont nincs sok ellenfele" - kivéve az összes többi, ami 600-nál nagyobb
kaptam egy ímélt. röviden a lényege a következő:

ne tankoljunk a total-nál és a shell-nél év végéig.
vissza esik a forgalmuk, fenn akarnak maradni, árverseny..
és jó lesz nekünk.
mi a véleményetek?

én enm szoktam ezeknél tankolni.. ezt tudom tartani, ezután sem fogok.

szerintetek elérhető ezzel bármi?
szerintem nem
reggelt itt esik ez a száj.....ott hó
Éjjel itt a stúdió mellett a pataknál az kb 100m vaddisznók csörtettek túrtak. Be voltam fosva 1 kicsit mikor kint voltam.
Szassz itt is esegetett valami
Jaja, elég takony idő van odakint, pedig reggel csiporogtak a madarak.
Pirosnál az ezres is egyenrangú a 600al a simsonnal zöldnél na ott igen ott jön elő az őserő
jó reggelt
éljen a tavasz első napja
valaki elrontott valamit, mert havas trutyi hull az égből
Csak az ezredes kAjolok...mi a szitu?
Ja piros lámpánál 1 simsonnal is egyenértékű vagy
nekem fzr600-asom van 1990-es.nagyjabol rendben van.amire figyelni kell,h ne legyen megcsavarodva a vaz,ne fustoljon,kormanycsapagyak,kuplungcsuszas,lanc,elsfektarcsa.ezek ilyne idos gepeknel szokott problema lenni.neha kimegya fesszab,meg gyenul a gyujtotrafo.ez mind a kortol van,nem tipushiba.ja es az elso villak teloszimmeringje ereszt-e?amugy dinamikus gepezet,elmenyteljes,foleg 7000rpm felett!kanyarvadaszathoz meg keves vagyok,arrol ne mtudok nyialtkozni.piros lampanal viszont nincs sok ellenfele