öhm, a mennyiségi csavarra nem azt adagolom,hogy mennyivel többet kapjon? Mond, azt ,hogy de.. me eldobom az agyam... annak ellenére, azt is szétkaptam, és hát, az ucsobba más az a csavar szar. Viszont akkor most leszedem a karbit. Aztán nekiállok annak amit mondtál
Nem ilyen mert ezek alapjárati fúvókák.(bent van az úszóházban) Kúpos csavar lyuk nélkül.
De a csavarral nem szoktak variálni semmit mert nem érdemes.
Ha majd egyszer befejezted a pénzfeldobás alapján való porlasztóbeállítást és végignézted azt amit mondtam, akkor lehetne előrelépni érdemben.
itt már nincs fenn. Otthon megvan, csak most suliba vagyok, azt itt nehézkes a töltögetés De asszem ez lesz a gond, nem hiába tért el a többi a negyediktől. Most már barátom a googléé, mert előbb rosszul kerestem. Nekem egyáltalán nem olyan a keverékcsavar félépítése, mint amiket találok. Egyáltalán nem egy henger, a menet alatt ami lukacsos. Inkább egy tű szerű cucc, a menet alatt... ha így nézem, nem is csada ,hogy rengeteget kap, mivel az a tű baromira nem fog vissza szinte semmit... Valaki úgytünik már gányolta,HA valóban ez nem belevaló Otthon kiderül minden.
Nah hali. Valaki tudna mutatni olyan keverékcsavart ami fizi karbiba való? Valami nem stimmel, google nem akar a barátom lenni, de ahogy nézegetem, ezekbe rövidebb tű van mint amiket látok googléba...enyémbe meg jó hosszú tű , lehet nem is belevaló? A 4.be más fajta van, még mondjuk azt nem néztem milyen, de ott egyedül őzbaran a gyertya..
Oil kút,az eddig bejött,árban is jó,meg a motor is szereti,Ábrusnál is van egy,ott tankoltam mikor hoztam el a gépet,5 liter körül evett,persze ez köszönhető Ábrus precíz munkájának is!
Shellnél Simóval tankoltam utoljára kb.14 éve,drága és csak a péntek esti töltés után érdemes tankolni,akkor még friss a benzin.A Totál meg gázolajjal hígította a benzint,sógornak egy óráig pucoltuk a karbiját hogy haza tudjon menni,utána a kezünk gázolajszagú volt.Be is csődölt a szegedi,már rég zöldségnagyker van a helyén! Az Ömv is silány,jöttem ki onnan Simóval,azonnal éreztem hogy gyenge a benzin,nem úgy ment vele.
nekem fzr600-asom van 1990-es.nagyjabol rendben van.amire figyelni kell,h ne legyen megcsavarodva a vaz,ne fustoljon,kormanycsapagyak,kuplungcsuszas,lanc,elsfektarcsa.ezek ilyne idos gepeknel szokott problema lenni.neha kimegya fesszab,meg gyenul a gyujtotrafo.ez mind a kortol van,nem tipushiba.ja es az elso villak teloszimmeringje ereszt-e?amugy dinamikus gepezet,elmenyteljes,foleg 7000rpm felett!kanyarvadaszathoz meg keves vagyok,arrol ne mtudok nyialtkozni.piros lampanal viszont nincs sok ellenfele
Vagy elmegyünk szombaton?
De a csavarral nem szoktak variálni semmit mert nem érdemes.
Ha majd egyszer befejezted a pénzfeldobás alapján való porlasztóbeállítást és végignézted azt amit mondtam, akkor lehetne előrelépni érdemben.
ne tankoljunk a total-nál és a shell-nél év végéig.
vissza esik a forgalmuk, fenn akarnak maradni, árverseny..
és jó lesz nekünk.
mi a véleményetek?
én enm szoktam ezeknél tankolni.. ezt tudom tartani, ezután sem fogok.
szerintetek elérhető ezzel bármi?
szerintem nem
éljen a tavasz első napja
valaki elrontott valamit, mert havas trutyi hull az égből