Amikor Pupu belinkelt egy részletet a Papírkutyák c. filmből,letöltöttem,és megnéztem. Nagyon tetszett! Nem ajánlgatni akarom,mert nem mindenkinek ua.tetszik,de nekem bejövős volt.
Hegesztett sikháló 5000*2150*150*150* 4
br. 3 450 Ft
a téglán kívül ez szinte hajszálra annyi mint a betonit.
ezzel könnyebb boldogulni, lehet ez lesz. . .
5900 db tégla: 132 e Ft
120 méternyi betonit lap (122 cmX90 cmX2cm) 82 e Ft
+ vasanyag + egy kicsi beton alap a tégláknak + a beton alapra szigetelés (kátránypapír)
Szép.
Mind1 a kinézet. Tartós legyen az a lényeg.
Alacsony drótkerítés van körbe szétrohadt faoszlopokkal. Csak kb. 40 méteren (a 120-ból) van beton oszlop.
Elől tisztán téglából lesz szép dizájnos kerítés.
Oldalt és hátul mind1.
ha sí palát kersel akkor Betoit lap külöbözö méretben és vastagságban ,Az a háló amit keresel Síkháló 4.2mm vastagságu anyagtol mm enként felfelé és 5*5cm ,10*10 cm ,15*15 cm luknagyságokal pnthegesztett betonacél
Kisfiú bemegy a kupiba madzagon húz maga után egy döglött békát. -csóóókolom, egy nemibeteg prostituáltat szeretnék ! -nemibeteget? -kérdezi a madam -igen,igen, van pénzem ! -Na jó... A prosti szépen lerendezi a kissrácot, az ballag kifelé maga után húzva a békát. A madam meg a lányok nem bírják ki szó nélkül: -Dehát kisfiam, mi ez a dolog a döglött békával, meg hogyhogy nemibeteg lány kellett ? egyszerűen nem tudjuk hová tenni ezeket ! -Háát... teccik tudni, én most hazamegyek, délután jön a bébiszitter, ő szereti a fiatal fiúkat, megdugom, elkapja tőlem a nemi betegséget, aztán hazajön apu, aki megdugja a bébiszittert, apu is elkapja, este megdugja anyut, ő is elkapja, aztán reggel apu megy dolgozni, délelőtt jön a postásbácsi, megdugja anyut, ő is elkapja, és Ő az a fasszopó tetves rohadék aki eltaposta a békámat !
br. 3 450 Ft
a téglán kívül ez szinte hajszálra annyi mint a betonit.
ezzel könnyebb boldogulni, lehet ez lesz. . .
ez azt jelenti, hogy 2 m X 0,8 méter tábla 4-es casból 5X5 lyukakkal?
120 méternyi betonit lap (122 cmX90 cmX2cm) 82 e Ft
+ vasanyag + egy kicsi beton alap a tégláknak + a beton alapra szigetelés (kátránypapír)
Szép.
Alacsony drótkerítés van körbe szétrohadt faoszlopokkal. Csak kb. 40 méteren (a 120-ból) van beton oszlop.
Elől tisztán téglából lesz szép dizájnos kerítés.
Oldalt és hátul mind1.
Kurvanehéz úgy keresni bármitis, hogy nem tudja az ember a nevét.