Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja ezt elfeledtem van még Trapézlemez de ez kb 1200-1600 /m2 de ez is örökös egy darabig
Amikor Pupu belinkelt egy részletet a Papírkutyák c. filmből,letöltöttem,és megnéztem. Nagyon tetszett! Nem ajánlgatni akarom,mert nem mindenkinek ua.tetszik,de nekem bejövős volt.
csak ez egy kicsit puhácska az 5-ös már sokkal stabilabb
Hegesztett sikháló 5000*2150*150*150* 4
br. 3 450 Ft
a téglán kívül ez szinte hajszálra annyi mint a betonit.
ezzel könnyebb boldogulni, lehet ez lesz. . .
Nemtom már ki mondta, de ez a holtak napja iszonyat szar film...ZS kategóriás horror kb.
ábrus mondasz nekem valami biztatót?
igen pontosan de te pont a legdrágábbat találtad meg ez a méretü a legdrágább
Hegesztett sikháló 2000* 800* 50* 50* 4

ez azt jelenti, hogy 2 m X 0,8 méter tábla 4-es casból 5X5 lyukakkal?
5900 db tégla: 132 e Ft
120 méternyi betonit lap (122 cmX90 cmX2cm) 82 e Ft
+ vasanyag + egy kicsi beton alap a tégláknak + a beton alapra szigetelés (kátránypapír)
Szép.
ami a kordonkerités az elemekből álo direkt erre célra gyártott bevonatos elemek
ja és azért ezeket mondtam mert ezek tartosak ilyen osb meg ilyen faszságokat felejtsd ell mert pár év és málik szét na mentem
nem betonhalo,bar az is jo megoldas vmi ideiglenes kerites,nem tom mi a neve.anno a how its made-en lattam hgoy keszitik
akkor a sík háloval jársz talán al egjobban 5m hosszú és 2.10 szélles 2.5 oszlop köz
Mind1 a kinézet. Tartós legyen az a lényeg.
Alacsony drótkerítés van körbe szétrohadt faoszlopokkal. Csak kb. 40 méteren (a 120-ból) van beton oszlop.
Elől tisztán téglából lesz szép dizájnos kerítés.
Oldalt és hátul mind1.
ha sík hálot akkarsz akkor a 4.2 es elég puhácska min 5 öst szerintem
áááá Betonit
ja B etonit
CK lap cement kötésü faforgács lap de szerintem élöben nézd meg öket elöbb hogy tetszik e
tuti betoit ?
ja ami azon a keritésen van azok álltalában keményfábol szeletekre vágot 25 ös deszka (direkt ilyen célra vágják csak semmi másra )
Király vagy !
Kurvanehéz úgy keresni bármitis, hogy nem tudja az ember a nevét.
ha sí palát kersel akkor Betoit lap külöbözö méretben és vastagságban ,Az a háló amit keresel Síkháló 4.2mm vastagságu anyagtol mm enként felfelé és 5*5cm ,10*10 cm ,15*15 cm luknagyságokal pnthegesztett betonacél
Kisfiú bemegy a kupiba madzagon húz maga után egy döglött békát. -csóóókolom, egy nemibeteg prostituáltat szeretnék ! -nemibeteget? -kérdezi a madam -igen,igen, van pénzem ! -Na jó... A prosti szépen lerendezi a kissrácot, az ballag kifelé maga után húzva a békát. A madam meg a lányok nem bírják ki szó nélkül: -Dehát kisfiam, mi ez a dolog a döglött békával, meg hogyhogy nemibeteg lány kellett ? egyszerűen nem tudjuk hová tenni ezeket ! -Háát... teccik tudni, én most hazamegyek, délután jön a bébiszitter, ő szereti a fiatal fiúkat, megdugom, elkapja tőlem a nemi betegséget, aztán hazajön apu, aki megdugja a bébiszittert, apu is elkapja, este megdugja anyut, ő is elkapja, aztán reggel apu megy dolgozni, délelőtt jön a postásbácsi, megdugja anyut, ő is elkapja, és Ő az a fasszopó tetves rohadék aki eltaposta a békámat !