Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit tudna én meg a munkadíj fejében védem Ábrust. +60kg mintha betonfal lennék. . . . .
Kíváncsi vagyok mit lép erre Poti!
Gyulám P071 odaajándékozta azaz a munkadíj fejébe odaadta Ábrusnak olvass vissza január 7re ott van.
Ha a motorkódod stimmel,akkor ez a hozzávaló.
Hát nem szívesen lenne jobb dolgunk is . . .
Köszönöm! Elméletileg ami van most nekem nagyjából stimmel DE köszönöm!

Csináltam itt egy printet. Tullképpen, ezen egy újabb karbi van, enyám az a tipikus karbi kinézet! jah meg itt 87,5öt ir.. hát nem tudom
Böccy küldtem gépkönyvet citromailodra,remélem egyezik az évjárat.
Mármint Potiéban?
nekem 105 és 102.5
csak viszonyításként
Ezért kéne tudni hogy milyen karburátor van rajta, mert ezt konstrukciója is válogatja. Vigyázni kell az ilyen hirtelen ítélkezéssel, mert a 250-esemben is 100-102,5-ös főfúvókák vannak gyárilag.
Van olyan 400-as is amiben 87,5-ös van.
nah fasza, akkor nem jó a fűfuvi méret se amúgy köszi ,hogy segítetek
Nem találok rajta kodot. Amúgy szintén, annál a 3mán később is zártak... ügyön vagyok
1000is 2belső 107 és 110 a külső asszem
Álljon meg a menet,pöcse van menyasszonynak!A 107-es főfúvóka a 600-é!Asszem a 400-é 87.5-ös,persze hogy zabikál a gép!
Persze hogy számít de nem azt kell megnézni hogy az úszók hogy állnak, hanem azt hogy milyen magas a benzinszint. Ehhez kellene tudni hogy milyen kód van a karburátorod oldalán (ha még megvan rajta) vagy ha ez nincs akkor azokat az adatokat kell megnézni amiket leírtam.
Nem, nem gondolkodtam mert nincs türelmem hozzá.
ábrus!
nem gondolkodtál tanári pályán?
olyan türelmesen magyarázol
aztán bekérdez, amit szépen elmondtál és még mindig türelmesen válaszolsz
Nah. Leszedtem a karbit. Annál a háromnál, ahol kormolja a gyertyákat, lejjebb vannak az úszok. Ez számíthat-e valamit? a fúvóka méretét nem tudom leolvasni, talán egyről, ami 107 lehet
hát, az alapjárattal nem is volt gond . Azt gondoltam,hogy ez tovább is befolyásolja, nem csak 1/4 gázig...
Mondtam már többször hogy mi a helyzet.
OK! Na majd írok mi a szitu,kapm le a karbit
Egyébként ezért hívják alapjárati levegő-keverék csavarnak.
De.
~1/4 gázig. A negyedik csavarnál a kúpos része kicsit vastagabb és le van kerekítve, abban különbözik (beállítás szempontjából).
Cserélendő.