Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

xt jó választás, a 225-ös se evett 5-nél többet soha...
Ne személyeskedjünk.
Szia bugyibuci
Szia KRISZTA
Ne röhögj, nem azt a jelet akartam. Hanem ezt: Sanyi tudja, hogy van motorom, nem úgy mint egyesek:
Most mennem kell, még leszek.
Azzal persze, azt gyűröm Pont egy olajcsere intervallum.
A Frézivel szoktál menni? 6000 az nem kevés.
Sziasztok! Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy sokat kell mászkálnom a városban és kevés cuccot kell vigyek. Tehát ha motorral megyek az nekem spórolás mert kevesebbet fogyaszt és hamarabb is végzek. És egy jót motoroztam. Így kb. 6ezret megyek egy szezonban. Azért épp az imént gondolkoztam kéne venni egy xt 125-t. Befecskendezőset...Biztos jól fogyaszt
Lehet ,hogy nekem is az lenne a baj? Most leraktam a tűket. Konkrétan az egész motor változott. Gyönyörűen veszi a lapot Majd ma, de lehet holnap csapok vele egy karikát, és kiderül milyen lett a gyertya. Isten adja ne legyen olyan kormos
Nekem az!
Kérdezd légyszives
Yamaha FZ 750, 1987, 1FN
De lehet Attila felírta az adatokat, mikor szervizelte a gépet.
DE MIKOOOOOOR?
Az motorok istene szóljon belőled!
Nem írok mééééééééééééééélt Majd szóban mesélek.
Ha felteszed a normális légszűrőházat akkor rendbe jönnek a dolgok.
Inkább nem mondok semmit.
na mi a helyzet errefelé? Zsolti jók a képek, írjál majd mélt ha gondolod
Én is leengedtem teljesen a tűket,mégis kormosak voltak a gyertyák,ráadásul gyengébb lett.Ahogy Ábrus írja,először ellenőrizz le mindent,hogy az adott tipushoz gyári alkatrészek vannak-e karbikban,úszószintek jól állnak-e!Nézd át a furatokat,csatornákat is,könnyen lehet,valaki előtted tuningolta,vagy a használattól nem kopott ki a súbertűk furata,mert akkor már változik a keverékarány!Nekem a műanyag súber furatai vannak kikopva,illetve a tartalék karbisornak a súberein valamelyik értelmes előző tulaj felfúrta az egyik kis lyukat,így erősebb gyorsításnál 7-8000-nél megtorpan,onnan finom gázzal lehet csak gyorsítani.
mert a fehéren jobban látszik a rozsda