most bekavaródott annyi, hogy a régi főnökeimmel meg akarta beszélni a pénzváltós, aztán nem tetszett nekik, de sztem félreértették egymást vagy nemtom. majd kiváncsi leszek, mi lesz nehogy a váltós ne vegyen fel
Egyelőre fekszik... ja nem: hever, darabokban. Zsoltinak hála, a váltó is megújul majd rajta (szokásos 2es fokozat). Megrendeltem hozzá a dugattyú-gyűrű készletet, vez.láncot + a komplett tömítést...
Szelepek már félig becsiszolva, a hézagolással meg elleszek, úgy érzem. Innen is üdvözlöm,aki az összes szívószelep korongját leköszörülte...
Nagyvonalakban ennyi...
Nem mert nem volt idő és píz most van píz de nem elég sajnos mert most kitalálták hogy nem előre kapom hanem utólag a pénzem és majd legközelebb április végén kapok és most 1 havi pénzből kell 2 hónapot kihúznom. . . . .
Én marha 1héttel az esés után elkezdtem terhelni a csuklóm mert lement a daganat,na multhétre visszaestem a bukta utánni fájdalmi állapotba .Hétvégén pihi, most meg kezdem ujra terhelni de finomabban.De szerencsére nem estem ki munkából egy napra sem.
Nem bántom kapott sajtot is
de ebbe a vödörbe a kék lötty az fagyálló szal szegénynek nem sok lehet hátra mert kitudja mióta van benne mert az alja már tiszta szar.
Amit nyernek az 30 napi kamat 150e nél az picsafüst
Szelepek már félig becsiszolva, a hézagolással meg elleszek, úgy érzem. Innen is üdvözlöm,aki az összes szívószelep korongját leköszörülte...
Nagyvonalakban ennyi...
http://www.sigron.hu/termek_be...
Nemigazán esznek sajtot.
Tévhit.
Adgyál neki házikolbászt, azt szereti
Fotogén
mintha felfelé nézne
Utóbbi hetekben nem igazán tudom végigolvasni a fórumot
de ebbe a vödörbe a kék lötty az fagyálló szal szegénynek nem sok lehet hátra mert kitudja mióta van benne mert az alja már tiszta szar.