Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na lökjed?
Van egy érdekes észrevételem mondjam ? Lehet a gazdia nem fog örülni neki ha véletlenül elolvasná itt
Nyomd a gombot vazzeeeeeeeee

A kisgyerek kérdi az apját:
- Apu, én hogyan jöttem a világra?
Az apa belekezd:
- Az úgy volt, hogy anyád és én egy chat szobában ismerkedtünk meg. Ezután találkoztunk egy internet kávézó mosdójában, ahol feltöltést kezdeményeztem anyád szerverére. Utána vettük észre, hogy anyád nem használt tűzfalat, így megtörtént a baj: kilenc hónap múlva letöltődött a vírus !
Kb én is ezt hallottam akkor a szavaidból,meg úgy tűnt h igazán nem is eladó,pedig nem kértem olcsóbban.
Ha másnap,vagy a következőn felveszed a telefont indultam volna érte
Adtam a majestinek egy pofont!
Most ment el ismerősöm meglátogatott .
Nem baj eddig jól állunk.
tolnám én ha fent lennék az oldalon de nem akarok fent lenni
Na skacok ezt toljátok de mint a mérgezett egér.

link
Szerelésben én sem vagyok jártas,de van itt néhány hozzáértő,mond mi gond,aztán majd vakkantunk rá valamit.
és milyen értékeset fogsz benne rejtegetni ?(Nekem titokban elárulhatod itt a forumon ) Motorod nincs Vagy lehet a tegnapi volt amit itt árultak
Köszi, megkuglizom.
en nem tudok.en nem ismerek 3at se. sot,ha kicsit tavolabb toljuk a hatarokat 4et se mi ke'ne' ha vo'na'?
nem muszáj tölük venni csak itt látod mi hogyan van Kugli a barátod
sok féle van mind 2 oldalt horganyzott és festett van ami saválos ami acél de különbözö vastagságut is vehetsz aszem 0.25 töl 1.5mm a max anyag vastagság talán
Van 1 jó pár. De ha felteszed a kérdést hátha más is tud segíteni nem csak szegedi.
Köszi.
De tudunk.
Sziasztok. Nem tudtok véletlenül Szeged környéki fzr tulajt? Kéne némi segítség.
Gondolhatod...Eléggé megidegesedett. Most is a Bayern fórumot nyomja, szidják az edzőt mint a bokrot.
Kriszta hogy van tegnap nem volt idegesebb a kelleténél?
Bayern kiesett a német kupából?