Nálam van a karbi sor amit szereztem és nem tudom hol tárolhaták de gyönyörü mindene fuvokák leeresztöcsavarok olyan mintha uj lenne kisem lett volna még belöle csavarval szoval minden szép DE ebben is lukas 2 membrán na ehez mit szoltok Most azon gondolkozom ,hogy azért nem e kéne ez nekem mert ezen kívül minha uj lenne 6-8 közt öt megérne azért szerintem mert a többi cuc minden használható belöle
ja és szerintem azért kéne neki a magyar váz hogy ha má megmaradna akkor tudjon vele valamit csinálni .Na de a lényeg még oda irja hogy okoskodok kiméljék amikor akkorát hazudik hogy csoda hogy bele fér a monitorba
Már honapok ota árulnak itt egy yzf 750 est 1420 km el okoskodok kiméljenek meg forgalombahelyezhetö külföldi okmányokal blab blab la stb. Na nekem fura azért hogy külföldön is 16 év alatt ennyit sikerült csak vele motorozni Na most ez az illetö teljesen véletlenül magyr papiros YZF 750 es vázat keres amit kihangsulyóz a keresésnél ,hogy magyar forgalombahelyezhetö legyen .Na akkor most hogyan is vagyunk .... ha annyira forgalomba lehet helyezni akkor véletlenül mért keres pont ilyen vázat .... Véleményem ez át akkar valakit baszni ha eltudná adni valakinek valos km el
vagy csak olcsóbb lenne a váz, mint a macerás forgalomba helyezés
de inkább valószínű hogy nincsenek meg hozzá a papírok, és ezért keres vázat