Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát helyre lehetne pofozni...
Gyakorlatilag egy alap angoltudással és minimális számítógép ismerettel az alaplap kézikönyvével a kezedben simán megy.
Az információk eléggé meggyőztek . . . . .
ja,mert nem kell mar IRQt allitani,meg a hangkartyahoz DMA-t.nincsenek mar jumperek...
mar 114-en neztek meg a kocsit.eddig egy jelentkezo.
a sors ironiaja,h megjott az eladasi otlet elott vasarolt vadiuj meretpontos szonyeg hozza
kozbe kineztem egy ujabb lehetseges kocsit.robertgida majd tepi a hajat,ha meglatja
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/focus/ford_focus_1.4_amb
iente_orig_90000_km_-4556391
ÚÚú, nekünk is volt abit-unk, nem is 1. apum nagy pc-s volt annó, programozó is, meg minden. Sity-suty összerakott egy pc-t a semmiből. Ma már én is összerakok egyet és még működik is faszán, bár a mai gépek már jóval "egyszerűbbek"...
szamitogepek. konkretan en az alaplapokon talalhato chipsetekrol.amik lenyegeben lekezelnek mindent.
csak úgy mellékesen kérdem de mik ezek amikről beszéltek?
regen minden jobb volt... bar a viasokkal voltak problemaink,de nem nagy dolog. ami viszont nem tetszett az a Abit SG-71/72 alaplap.ritka szar volt.mar mindet lecsereltuk.3 ev utan percre pontosan az osszes behalt... sis-es volt
az igen!
Ez gyerekek minden tiszteletem neki. . . .
http://youtu.be/DbrIoPY4nO8
hogy mért nem basszák meg magukat...komolyan mondom...szerdától még 5 ft-al drágul a benzin
Timinek is SiS-es gépe volt...most lett cserélve régen jók voltak a SiS-ek, ha jól tudom, bár nem vagyok nagy pöcö guru.
az egyik sis chipsetesnel tapasztaltam oylat is,h fekete savok helyett el voltak nyulva az ikonok. szoval ha a regi fajta a TFT-d,akkor minden gond nelkul.amire viszont figyelj,h a frissites ne legyen nagyobb 60-75 Hz-nel,mert azt a TFTk nem tudjak kezelni! tehat mielott leszeded a CRT-t,vedd vissza a frissites gyakorisagat!
Szülinap júli 5. és én december 29.-én ünneplem
Erre is gondoltam, de amikor megvolt a gép és valahova nagyon akartam menni -4 fok volt mire odaértem megfagyott a nyelőcsövem, alig bírtam nyelni én igazából nem nagyon foglalkozom a hideggel...az esővel igen, de a hideggel nem. Az autósoktól viszont komolyan félek idén...iszonyatos, hogy hogyan vezet a nagyon nagy százalékuk. Csak kocsiból láttam egyenlőre, de komolyan mondom, bennem van a para amikor látok 1-1 megmozdulást.
Szülinap utáni első a hivatalos. Nekem most van és nincs tudtommal csak mi 3an.
Na azért
Neked is és Thomasnak is - ha Ti most tartjátok más Tamás nincs rajtunk kívül, ugye?
Megfagysz a motoron töki ne erőltesd várd meg a jó időt. Ilyenkor vannak a balesetek az autósok nem szokták még a motorosokat ilyenkor a motorosok már húznák de sok helyen nagyon szar az út. A téli sikosságmentesítőt még nem mosta le rendesen az eső az útról és most csúszik még rendesen.
akar p3-asra is lehet.a problema ott kezdodik,ha a TFt 16:9-es.a regi sis-es chipsetek nem kezelik,csak a 4:3-asat.nehany intelnel is tapasztaltam.a hatranya,h ket fekete sav jelenik meg a kepernyon,imitalva a 4:3-at.
Tamások!