Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most mondanám, hogy nézd meg az én állásosindításos videóimat
valójában a szó amit keresel, a hadd, de jó érzékkel szagoltad ki, hogy valami nem okés, más kérdés, hogy eléggé te sem tudtad más kérdés, hogy nekem jobban a számra áll a hagy.
Amúgy kb így fest a dolog, hivatalosan:

"Hadd haladjak már a saját tempómban". - helyes

Leggyakoribb hiba: "Hagy haladjak már a saját tempómban." - helytelen

További példamondatok:

"Hatalmas had vonult fel a dombság északi lejtőjén" Itt a szó hadsereget jelent.

"Hagyj már békén a nyavajgásoddal." - helyes

Összefoglalva tehát:

Hadd: engedtessék meg nekem, hogy...

Hagy: valamit megenged, eltűr, stb. Kijelentő mód.

Hagyj: az előző, felszólító módban.

Had: sereg.
Mondtam én,hogy nem lesz gond vele de,hogy ennyire....
Jó néhányunkat lealáztál a vasaddal karöltve egy ilyen indításal!
hagy szóljon? nem had?
jó éjt!
kell is az eső!most egy nagy zuhé ráférne az utakra aztán hajrá! lemosná róla ezt a sós mocskos kavicsos ganét...
. . . . . .
Na joccakát uraim elmentem alukálni.
akkor képzeld engem a mahisztivel hogy fújkált a szél de én csak megcsavartam a gázkart, hogy hagy szóljon
1 darabig vége a szezonnak
http://koponyeg.hu/
nekem tavaly az elejét rakta odébb.mögöttem ült a kedvesem és a kanyarba döntöttem aztán jött a szél.hát én is beszartam!
Velem ugyan ez volt sikondáról haza az ömlő esőben kb 3x. 130nál alig bírtam megfogni a Bélát.
Erről jut eszembe, ma volt egyszer egy olyan széllöket amikor Timivel mentünk, hogy szabályosan arrébb lökte a hátsó kereket kb. 5 cm-vel...durván majdnem beszartam
ezeöccá
7:00-15:00 mert?
. . Meg jól szuperált a hátsó gumi tegnap .
jó éj!
hánytól hányig dolgozol?
csak a koptató róla.
Na tomika elteszi magát, reggel meglátom, hogy indul hidegbe a gép jóccak mindenki
Jah, nem kell valakinek egy R1es? fekete,friss olajal,3 éves 9e Km-terrel.
Mi a helyzet? Mit csináltatok ma? Olcsó swift alufelnit gumival, vagy olcsó 95 utáni német autót eladót nem tud senki?
wáááh meg fogok örülni... öreganyámtól kéne zsetátt kérnem jövőhét szerdáig,hogy akksit megrendeljem azisteniiittttt KOOOYOOO