természetesen mindenképp kipróbálom anélkül nem igen akarom meg venni de most az érdekel ne hogy kb mennyi egy ac pumpa ára vagy mennyi javítani mert keresgéltem de nem találtam eladót
Ha nem megbízható a forrás,ahonnan a motor lenne, akkor valamilyen úton módon mindenképp próbáld ki, itt a fórumon nagyon sokan megjártuk...
Ábrus, belinkelnéd újból,ahonnan olcsó akksit lehetne rendelni? Mert ami volt az is fos volt... zárlatos... a másik akksimat meg felraktam tölteni, miközben járt a motor, akksit levettem és normálisra állt a fordulat, és nagyon szépen vette a lapot. Valószínű elveszi a generátortól a töltést, ezért köpi össze a gyertyát... Köszönöm előre is. Nah mentem ki fát vágni
heló épp motor vásárlásban gondolkodom és láttam is egy jó fzr-t nagyon király kis gép csak egy baj van vele hogy az ac pumpája rossz nos az lenne a kérdésem hogy mennyi be kerül egy ilyen vagy mennyiért javítják? keresgéltem nem igazán találtam
Szasztok, megérkeztünk épségben. Megjártuk a Garancsi tavat-itt áll az Üvegtigris büfé-Pilisszántót, piliscsabát, pilisvörösváron is voltunk, szóval királyos volt nagyon. Láttunk egy FZR-est is ikim festése volt, azt nemtom mekkora volt, de 2x is láttuk.
ábrus fogyasztást nem tudtam mérni, nem tudtam tankolni, nem volt nálam pénz
Qrai Fecó! Így vegyél idős női tulajtól autót!
Ha nem megbízható a forrás,ahonnan a motor lenne, akkor valamilyen úton módon mindenképp próbáld ki, itt a fórumon nagyon sokan megjártuk...
Ábrus, belinkelnéd újból,ahonnan olcsó akksit lehetne rendelni? Mert ami volt az is fos volt... zárlatos... a másik akksimat meg felraktam tölteni, miközben járt a motor, akksit levettem és normálisra állt a fordulat, és nagyon szépen vette a lapot. Valószínű elveszi a generátortól a töltést, ezért köpi össze a gyertyát... Köszönöm előre is.
ábrus fogyasztást nem tudtam mérni, nem tudtam tankolni, nem volt nálam pénz