Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt valaki látta már nem lehet rossz mert tarantino csinálta.
legalább nem kell borotválkoznod!olyan lesz az arcod mint a babapopsi!
Nincs fent még csak ez 1 régi fénykép. Olyan szél van és az a mogyoród ilyen geci homokos talajú település és hozza viszi a homokot hogy nem maradok kint mert lecsiszolja a bőrt a képemről.
Ez még az első nemjó
ez a láncvédő az első hibás gyártás átalakítva vagy ez már másik?
nem tom de akkor úgy ne használd!
na akkor nekem ez hiányzik! csak az enyémen az egy vastagabb bomszli mint a camping biciklikerék csavar.
Szakik miért van az hogy alapjáraton világítás nélkül kattog csörög zörög a generátor és ha rárakom a világítást elhallgat ha leveszem visszajön ha rárakom elhallgat.
Én így hívom
az enyémen is lehet ilyen? nekem csak a koptató van a pedál alatt aztán ennyi.(bár már az is hiányzik) nincs valakinek véletlenül?!
csak óvatosan!jó utat nektek!
Jó utat Pötyikém vigyázz magatokra és vigyázz nagyon erős a szél
Aha a pedálon 1 kis bütyök mielőtt leérne a lábtartód döntésnél az hamarabb ér le a földre na onnan ne tovább
ma megyünk Timivel kerülünk egyet itt Solymár környékén
netovább kapcsoló?
Nekem m ind 1 13-13 és kakukk
Most rakom fel ideiglenesen de azon nincs furat a netovább kapcsolónak.
de nem péntek!
okos vagy!2 m-es csővel hajtani a spiátert!
Ja ma 13.a van nem is csodálkozom hogy elbasztam valamit.
Le is teszem az összes szerszámot a kezemből mert csak baj lesz.
hátsó nem jó? az van.
Mondom először megnéztem ott és akkor volt az ész. De a gumi miatt nem látszott rajta a repedés felülről éppen kicsit megtekergettem a 2m erőkarral és hoppá előbújt a rejtett hiba. Akkor és ott volt az erő
többet ésszel mint erővel!
Megnéztem mennyire van elferdülve és repedt volt és én meg erős és nem bírta az erős Pupu erőszakos finomhangolását.