Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyakorolni azért kéne valamin. A Tiéddel csinálnád a rutint?(Asszem így hívják azt a szlalomozást)
Nem csak kulcs és forgalmi .Nem tudom most kifinanszírozni a jogsit önerőből. Most kicsit érződik hogy nincs film már hónapok óta.
Ne add oda! Olvastam olyat is,ahol részletfizetést is engednek. Inkább oda menjél,és a Béla maradjon csak otthon.
És addig használják a mocidat?
Hát most kölcsön kell kérnem 100ropit és fedezetbe adni a motort
De ezek a hivatalos rendesen menő dolgok.
Van amikor befizeted nem jársz be és a következő héten mát vizsgázol kreszböl és rá 1 hétre vezetésből.
de átlag 5-6 hét a hétvégi 8hét
intenzív 3 hét és kb 80e
Mostanság mennyi pénz egy motorjogsi,és mennyi idő alatt szerezhető meg?
Aha nézegettem de semmi komoly eddig. Amíg nincs személyi nem erőltetem. Most pénzem sincs se lesz rá.
Akkor végre kényelmes? Helyes. Tanfolyamot néztél már?
Itt csak kicsit felhős de nagyon erős a szél.
JA felraktam a lábtartót ami hátul volt előre kicsit egyengettem a befogón és most ott van a lábam ahol lenni kell neki.
Hű,de durva! Ilyet még nem is láttam.
Itt be van borulva.
Ilyet ni.
Majd építünk egy 3 kerekűt neked belőle
nyugi! a jó munkához idő kell! így is hihetetlen gyors a gyógyulásod!
Ááá nem sok az. Meg kell szokni,és simán bárki le tudja tekerni. A legtöbb amit egyfolytában mentem egy nap alatt,az 340km volt. Na az nem esett jól 12 kör a Velencei tó körül. Csak a kaját piát adták fel 3-4 körönként,azt is menet közben. Rég volt,tán igaz sem volt.
Akkor viszont nem fog megerősödni,és isten veled motorozás!
30-50km? megdöglenék 10 után. minden elismerésem!
Akkor ne erőltesd
Az a baj,még nagyon szurkál a műtéti hely belül a csípőmben,ha erőltetni próbálom.