Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyenkor mindig azt kell megfontolni, hogy az az idő full kiesik az itteni karrierjéből (vagy bármiféle életpályából), nyelvet sem nagyon fog tanulni, és a két millával is úgy lesz, hogy lakáskezdőre bőven kevés, kocsira hülyeség elverni Nemtom.
Nemtom mennyit kaptak a csajok de fele pénzből különb lányokat lehet szerezni az út szélén.
basszus 19 motoros baleset a hétvégén ebből 2 halálos.
rabszolga lennél, csak hoznál haza pénzt is. zsír (amúgy nem )
ha net van,akkro erdemes megfontolni.gondolom kajara nem kell kotlened,lakasra sem,200-250-et siman felretehetsz havonta.ha egy evig kint vagy,az mar bo 2 milla. visszakerdezek,szted? egy ev alatt 2 milla?megeri?
irigy geci
Na most beszéltem a sráccal, Dániából. Állatfarmos a meló, havi 3 kiló kezdőpénz. Szállás a farmon, várostól elzárva kissé, Hadsund a városka neve. Haza lehet jönni, de csak ritkán és akkor se sokat... hááááát nem tudom...szerintetek? Az asszonyt itthagyni sem igazán tudom, úgy megszoktam már
isteneem, de aranyos, ahogy lóg rajta az a nagy protektoring...
ma motoroztam a nem letezo motoromon.mentem vele 40 km-t.konkretan hazajottem,mert defektes a hatso,es itt konnyebben kicserelem.a 40km-t szo nelkul kibirta,szoval nem nagy lik van rajta.
autoval,haaat nem tom.kineztem egy benzin-gaz uzemu nissan almerat,de msot nincs fent.lehet elkelt.ha mas nem lesz,marad a volvo s40 1998 1.9td
nekem is volt gondom a váltóval az elején. Elhoztam a baronból, és vaze egy-két hét után elkezdett baszakodni nem váltott, kiugrott aztán ez teljesen, és végérvényesen eltűnt, és onnantól tökéletesen működött.
nem érted mi?
és a 3 lábú család? Bárszék!
A harcos Csák család:
Csák Máté, Csák Norris, meg a mostoha testvér a Nemcsák. :)
úgy úgy! kivétel ti és a többi is csak addig amíg én nem motorozhatok!
Vigyázz a mesuval aszongya minden motoros köcsög
helyes a csajod!
azt tudod hogy most utállak!
mindenki motorozik csak én nem!
Na akkor te is szaporítod azok táborát aki megtalálta 4-5 között az üreset
Na már majdnem beszóltam hogy a fotókkal mi lesz? . . . . .
Na ééés már itthon is vagyok. Frézivel minden rendbe volt, bár a váltója nem igazán tetszik...1x kidobta valahova 4. és 5. közé és többször is elég durván kellett váltanom, hogy úgy igaziból betegye, de ezeken kívül, PERFEKTÓ és megy mint a golyó. Egy vidi is hamarosan felkerül az eddigiek mellé ide sm-ra.

Meg ide is rakok párat:
.nemtom
te Pupu neked ez nem jó? link