ilyenkor mindig azt kell megfontolni, hogy az az idő full kiesik az itteni karrierjéből (vagy bármiféle életpályából), nyelvet sem nagyon fog tanulni, és a két millával is úgy lesz, hogy lakáskezdőre bőven kevés, kocsira hülyeség elverni Nemtom.
ha net van,akkro erdemes megfontolni.gondolom kajara nem kell kotlened,lakasra sem,200-250-et siman felretehetsz havonta.ha egy evig kint vagy,az mar bo 2 milla. visszakerdezek,szted? egy ev alatt 2 milla?megeri?
Na most beszéltem a sráccal, Dániából. Állatfarmos a meló, havi 3 kiló kezdőpénz. Szállás a farmon, várostól elzárva kissé, Hadsund a városka neve. Haza lehet jönni, de csak ritkán és akkor se sokat... hááááát nem tudom...szerintetek? Az asszonyt itthagyni sem igazán tudom, úgy megszoktam már
ma motoroztam a nem letezo motoromon.mentem vele 40 km-t.konkretan hazajottem,mert defektes a hatso,es itt konnyebben kicserelem.a 40km-t szo nelkul kibirta,szoval nem nagy lik van rajta.
autoval,haaat nem tom.kineztem egy benzin-gaz uzemu nissan almerat,de msot nincs fent.lehet elkelt.ha mas nem lesz,marad a volvo s40 1998 1.9td
nekem is volt gondom a váltóval az elején. Elhoztam a baronból, és vaze egy-két hét után elkezdett baszakodni nem váltott, kiugrott aztán ez teljesen, és végérvényesen eltűnt, és onnantól tökéletesen működött.
Na ééés már itthon is vagyok. Frézivel minden rendbe volt, bár a váltója nem igazán tetszik...1x kidobta valahova 4. és 5. közé és többször is elég durván kellett váltanom, hogy úgy igaziból betegye, de ezeken kívül, PERFEKTÓ és megy mint a golyó. Egy vidi is hamarosan felkerül az eddigiek mellé ide sm-ra.
autoval,haaat nem tom.kineztem egy benzin-gaz uzemu nissan almerat,de msot nincs fent.lehet elkelt.ha mas nem lesz,marad a volvo s40 1998 1.9td
Csák Máté, Csák Norris, meg a mostoha testvér a Nemcsák. :)
mindenki motorozik csak én nem!
Meg ide is rakok párat: