Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem az egyik törött hegesztve van.
ÁÁÁ nem idegeskedek májusig a találkozóig kibírja ott szerintem találok 1 rávalót . .
nem lehet hegeszteni mert nem alu hanem valami spiáter anyag.nekem tavaly a hátsó törött el mikor feldöntötték a motort és én is kérdeztem.valahonnan bontóstól próbálj.
köszi hogy megnézted de azért a tiedről ne szedd le majd szerzek valahonnan.ráérek még mert eddig se tudtam addig ledönteni.
német ebay-ről, vagy melyikről rendeltél?
lábtartoim nincsenek ezt konkrétan tudom
De van telefont tuningolok buherálok lábtartót koldulok (neked nincs 1 jobb első elfekvőben? ) motoroztam is ma ette reggelire tatárt most telefont buzizok megint. Meg veled dumálok
Baszátok meg egész nap birtok irogatni én reggel 8 ote kint vagyok a kertben most ülök le elöször .Még jó ,hogy neketek semmi dolgotok sincs
az se nem jó mert nem rugósak csak fixek
Ja de nem jó mert arra a koptatót nem tom felrakni.
Alut ki tud hegeszteni? mert akkor elküldeném a 2db ot hozzá és varja össze
Ajjajj ajj ajjj ajjjjj ajj ajjjjj ajjjj ja j j jjjjja jjjjjjj ajj ja j jjjjjjjjjjajjajajj. Akkor kell szereznem 2db hátsót mert akkor a 2 hátsót felrakom előre
Van lábtartó de le vannak törve a végei. (a külső gumirögzítő csavarig)
Koptatóm pluszban nincs de a motoron van.
Te állat!
ja értem.
milyen névnap van ma?
benzines volt és az A kiadás. most 1.8-as B Vectrája van és ugyan annyit eszik mivel nagyobb a kasztni.de semmi probléma nincs a kocsival.nekem is A-m van 1.6-os de nagyon szeretem!
köszi Sanyi ez jól esett! majd kiderül!
lelkiismeret furdalasom nincs,csak hianyzik.mindig azzal ebredek,h vajon osszetortek-e mar.
de gondolom az dizel.vectrat tuti nem veszek,egyre tobben mondjak,h nem jo valasztas.ha opel,akkor max G astra.
Itt legalább 20 fok van,és sokan motoroznak fent a hegyen.