Az én kezem munkáját Híres színészek sikerei jellemzik szal ne becsüld alá a munkám. Nélkülem nincs forgatás itt és nincs sikerfilm
De köztisztasági alkalmazottként sokáig gyűjtögethettél a motorra vagy az üres üveg és az alu dobozokat is visszavitted? 91 be megláttad úú de szép új motor és sok sok üres üveg visszaváltása után 2009 be össze is jött? . . . . . . . . . . . . . . . .
Te milyen blokkot küldtél vissza nekem
Valami tuning R1et
5000-től olyat tol hogy alíg bírok kapaszkodni a kormányba lehet visszarakom a fekvőset akkor nem esek hanyat mert előrébb lesz a súlypont
Csak felkészítünk.
Láttam Ádám is bedobta hogy az ő régebbi FZR vidijén nézzük meg az indítást hidegen (10 perc állás után) de persze a felvételen nem látszik hogy előtte fél órát tologatták fel-le.
De köztisztasági alkalmazottként sokáig gyűjtögethettél a motorra vagy az üres üveg és az alu dobozokat is visszavitted? 91 be megláttad úú de szép új motor és sok sok üres üveg visszaváltása után 2009 be össze is jött?
Valami tuning R1et
5000-től olyat tol hogy alíg bírok kapaszkodni a kormányba lehet visszarakom a fekvőset akkor nem esek hanyat mert előrébb lesz a súlypont
Láttam Ádám is bedobta hogy az ő régebbi FZR vidijén nézzük meg az indítást hidegen (10 perc állás után) de persze a felvételen nem látszik hogy előtte fél órát tologatták fel-le.