Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha normálisan használod,akkor semmi gond vele! Nem kell rugdosni indulásnál mint egy elmebeteg,pláne egy 1.5 tonnás autónál,és olaj rendbe legyen benne,és persze belevaló. Akkor nincs gond ezekkel.
Tapasztalat. Meg aztán ezzel is dolgozom már 22 éve. ZF váltóban nem ritka az 1 millió km baj nélkül. Szted? Motor előbb tönkremegy.

Ja! Sziasztok!
Pötyi ott is esik itt most kezdett el
Én nem bántom.
Na ne bánts bizonyíthatóan van motorja barátomat kora reggel .
Ciki
Reggelt
Reggelt? Én már 2 órája dolgozom
A tatár király!
vettem a minap egy készletnyi felespoharat.
Ezt fogom holnap használni. A kokárda már olyan elavult.
Jó reggelt!
.
Én is most tömöm a fejem jó kis reggeli tatár zöld erőssel
Izzadok és qrva anyázok de legyűröm.
Köszi
Na én már kajolok is. 2és fél perc alatt értem be, úgy, hogy 1x se ment 10 ezer fölé a fordulat.
Sanyikám az okosok azt mondják te hozod a lehűlést a Józsival 1ütt. Figyelj nem hozhatod! Érted nem . . .
A j8 = jó éjt angol 8 =jó eight
Jó reggelt.
Borult meleg idő.
NA már nem
Pupu kelj fel! még mindig alszol?
Köszönöm! ritkán hasalok annyira rá, hogy a plekón keresztül nézzek ki, de úgy, hogy napszemcsis a bukóm, még úgy se sötét.

Jó reggelt evribodri, leteszteljük a reggeli indítást. Ha minden jól megy, fél 4-re itthon vagyok szasztooook
Ha jól látom a CR9EK dupla testelektródás. 3k-val lenne több a 4db, mint az egy elektródás CR9E. Megéri szted azt a plusz pénzt?
Szép a gép!
Ezen a sötét plexin mennyire lehet kilátni? Majd le kéne azt is cserélnem, de nem tudom, hogy ilyet vagy sima színtelent vegyek?
Olyat még nem vezettem (variomatic) de a működését ismerem.
Mi az a j8? (bennem van 2 pohár forraltbor és kissé nehézkes vagyok)