azt még élek. Igazán 4-5 nagyobb balesetem volt, abból kettőt én basztal el
meg egy rakás kisebb kocc, aminél néha fel sem borultam. Hozzátenném, hogy ugyanazokban a szitukban, egy civil motoros lehet nem úszta volna meg annyival, de tény: ha sokat mész, előbb utóbb megtalál az a néhány nyomorult. Mert mikor reggeltől estig mentem, ilyen nagyonneces szitu napi szinten volt, mint ábrusnak, csak sok ilyen után mindig jött egy igazi ciki
De alapvetően, normális, és kissé deffenzív vezetésssel 99.99%-ban ki lehet húzni a veszély méregfogát.
Én azért raktam a villogót is a sityakra (miután 50-nel belémszálltak, amint a lámpánál várakoztam), meg kezdtem hordani a láthatósági mellényt (ennek ellenére simán elémfordultak dugóban, zárón át
), dehát, nem jöhet össze minden.
amugy mekkora az alapjarat?mintha kicsit magas lenne.
Te lehet ezt érzed de mint irtad is már többször ,hogy a kis frézidel kevés km-ert sikerül menned .Nálam ez más tavalyi évet kizárval amikor nekem is csak pár ezret sikerült bele tennem de amugy szinte max minden 2 nap megyek vele valahová és én ezt látom ezt élem át szinte minden 2-3dik motorozásnál. Nekem sosem volt kamera motoron de gondolkozom rajta egyszer teszek egyet ezekért a mutatványokért azt bemutatom
A lényeg meg én figyelek akkor is ha nekem van elsöbbségem de szerintem ne én lesegesek állandoan az ennyémre is meg azéra is és ebben semmi tulzást nem irtam.Ja és azt sem szeretem amikor szembe jőn velem a kanyarban de az én sávomban ezt csak azért emlitem mert álltalában a motoros szokot az autossal szembe jönni és olyankor az autos ,hogy felbír háborodni na erről ennyit és akkor ráadásul ez mind velem történik nem hallottam meg ilyesmi
visszaértem
Le kell mennem Fótra a pékségbe finom friss ropogós meleg zsömit vennem. És megreggelizek párizsival lila hagymával
Vagy lemaradtam, és az már megoldódott?