Nem olyan rossz az.
Főleg, hogy a mostani adó bigyókkal egy csomó mindenkinek csökkent a bére. Egy 10-essel kapok bruttóba többet idén, és így is 2500 Ft-al kisebb a nettóm mint tavaly.
úgyh, mindenki gondolkodjon el, milyen cégnél ismer olyat aki kicsit fejesebb, hogy valami reklámot pattintsanak nálunk akár egy szar egynyolcadot tízezerér pl
akkor még kicsit kevesebb a 140 lene az optimális, de kééét tizessel szűkebb, viszont a telefon, meg ezmegaz kicsit megnyomja. szóval nem lehetetlen küldetés, inkább csak a para, h mivan ha nem megy?
ha már robogó . . . Tegnap megragasztottam a Booster öntvény házának fülét (ahová a kipuf és a venti takaró háza van felcsavarozva). Kapott éjszakára egy kis hősugárzót, hogy olyan 20 fok körül legyen neki.
Kíváncsi leszek. Ha tart, ma összerakom.
nekem is most alakul vmi.nem akarom elkiabalni,mert meg csak egy koron estem at,a masodik kor tegnap volt,es meg lesz egy harmadik is.de ha jol el tudom adni magam,meg ragyurok az angolra,akkor a netto 400 meglesz!akkor pedig koltozok fel pestre,es idegesitem az ottaniakat.adam lakasa elott minden nap fel orat bogetem az FZR-t
Én Potit sem tudom hogy keres, úgyhogy ez sokat nem mond, viszont. . .
Ez a pénzváltónál szétfagyásos, embereket limóbavadászós tevékenységekhez képest egy korrekt, vállalható, perspektívát jelentő munkahelynek tűnik. Rendesen bejelentett állás?
a főszerk beajánlott egy nem túl nagy összeget kezdetnek (ami azért több mint poti keres jópár tizessel, nem ne mis anyuval élek , de nekik sincs most nagyon pénzük) hogy írjak tovább, meg tesztek meg ilyesmi, és a lényeg, hogy csináljam végre rendesen a reklámszervezésüket, mert azzal gyakorlatilag senki nem foglalkozik Kapnék céges telót, meg mobilnetet, meg aprócseprő felmerűlő témákba kicsit be tudna szállni. Kb annyit keresnék, mint a pénzváltóban, plusz amit előbb mondtam. A buktató, hogy ha nem megy icipicit sem, akkor kifut a maradék lé is, és nincs tovább
Főleg, hogy a mostani adó bigyókkal egy csomó mindenkinek csökkent a bére.
szerintem inkább 10-12 kellene minusz.
nekem 40kg kell csak ledobni és ismét hasítok mint fénykoromba
na mentem reggelizni.ugy tudom fank van.
Kíváncsi leszek. Ha tart, ma összerakom.
Ez a pénzváltónál szétfagyásos, embereket limóbavadászós tevékenységekhez képest egy korrekt, vállalható, perspektívát jelentő munkahelynek tűnik. Rendesen bejelentett állás?