Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindenkinek!(éjszakás voltam)
Ezzel kapcsolatban ha ezt hallom akkor mindig furcsa gondolatok járnak a fejemben:
-bennem van a hiba?
-vagy én mindig másfelé járok?
-vagy engem valahogy elkerülnek az ilyenek?
-vagy egyszerűen csak nem figyelek eléggé?
Kb: 20 éve húzom a gázt kihagyás nélkül kis és nagymotoron is, megyek sűrű forgalomban és megyek országúton is, de nagyon kell gondolkodnom hogy bármi ilyen esetet felidézzek ahol konkrétan veszélyhelyzetbe kerültem más hibájából vagy figyelmetlenségéből.(bár tény hogy ésszel közlekedem és nagyon figyelek a környezetemre)
Volt olyan hogy elém kanyarodott a kispolszkijával a polgármesterünk és el kellett fektetnem a motort (csepptankos JAWA) mert én nem lassultam eléggé, ő meg nem gyorsult eléggé és olyan is megesett hogy a balra bekanyarodó szamarás (este) súrolta a bal első sárvédőjével a csomagtartómat (szintén JAWA) de (sajnos) ilyen előfordulhat és nem hinném hogy azért mert az autósok nem néznek semmibe. (egyszerű figyelmetlenség)
Harapjon meg egy mókus de nekem nincs különösebb bajom az autósokkal, vannak gyökerek közöttük is de motoros barmot sajna sokkal többet látok.
JÓ reggelt
Te azzal ne foglalkozz én tudom mennyi vagyok és mennyinek kéne lennem.
Péntek szombat vasárnap hétfő
De képes videjót lejátszani nekem is 5800 van
nah j8 srácok!fasza am a mocid,hangját még nem hallgattam mert telefonról vagyok azt ez a szerencsétlen 5800 nem képes videot lejátszani... majd hnap.sziasztok
Gumikra pls mondjatok holnapra véleményt, meg kell rendelnem még holnap!
Remélem nem lesz gond, mert nagyon bejön ez a dob, nem szívesen cserélnék.

Raktam fel egy körbejárós videót is: link
Szépen jár a motor sztetek?
melegedhet jobban
Egyik haveromtól azt hallottam, hogy a nyitott dobtól beéghetnek a kipuff. szelepek. Igaz ez? Mi erről a véleményetek?
Emre érdekel a 2féknyereg csövel,betéttel?Felsö munkahenger nem jár hozzá.
Csatlakozhatsz ,feltétel a tempós motorozás ésszel.
Féket felajánlom Emrének mert Zsolti után ö szólt már régebben.
Ha neki nem kell akkor Te jössz a sorban
mizu?
Dobtam fel pár új képet és egy videót az új gépről! :)
KÉPEK
Jut eszembe: van vkinek kedve csatlakozni? Remélem, addigra egyben lesz a gépem...
zarándoklat
hát nem bánom ajánljad
Sziasztok !
Na erre kiváncsi vagyok. Az idén én is csatlakoznék?
Az első féknyergekre meg lehet vevő vagyok, ha nem kell másnak...
Pár éve járom motorral szlovákiát.Általánosságban elmondható egy napos túrán többször lehuzódnak az autósok ha észrevesznek a visszapillantóban,mint nálunk egy egész szezon alatt.Ha jöttek velem újak túrázni szinte mindannyian észrevételezték ezt.
Jó éjt mindenkinek léptem én is!
szegényke! remélem teljesen felépül!
amúgy nem az enyémek hanem a főnökömé.
Jó éjt Pestám!